Behajdin-Benny

Innbytte:
Molly, Knutsen, Abdi, Henning, Fossum, Thorfi, Bayram, Lars G

Dfks 3 beste: Garmo, Hasi, Kim Olav.

Drammen leverte en meget god 1.omgang og hadde et godt tak på Modum, men ineffektivitet foran motstanderens mål førte til at lagene gikk til pause med 0-0 i målscore. Etter hvilen var det gjestene som var best, men DFK bet likevel lenge godt i fra seg helt frem til det siste kvarteret av kampen. Da Modums Markus Olsen fikk satt inn kampens første mål var det som lufta gikk ut av det unge DFK-laget og spillet raknet fullstendig. Modum utnyttet tafattheten til DFK og deres goalgetter Alexsander Aass noterte seg for to scoringer. Med tre kjappe Modumscoringer og et uheldig selvmål ble det til slutt tap 4-0 i DFKs andre treningskamp for sesongen.

Hovedtrener Stian Ramsfjell var mellomfornøyd etter match og mente DFK fikk en liten lærepenge mot Modum. Ramsfjell forteller at trenerteamet var svært spent på å få se hvordan DFK ville takle en klart tøffere motstander enn Konnerud som de møtte forrige helg. De synes de fikk mange gode svar på hva som må jobbe videre med, samtidig som de fikk prøvd ut ulike spillerkonstellasjoner. DFK har i løpet av vinteren knyttet til seg en rekke unge og spennende spillere, og utfordringene nå er å finne hvem som spiller best sammen og hvilke roller i formasjonen de er best i for laget.

Slik oppsummerte Ramsfjell kampen:
Kampen startet med en stor MFK-sjansesjanse etter dødball, men derfra og ut omgang var det mye DFK! Med utsøkt frispilling i bakre ledd, godt balltempo og hissig gjenvinning koblet DFK etterhvert grepet om kampen. Vi kommer også til gode sjanser spesielt ved Benny som setter et par feite rett på feil side av aluminiumet. Dagens bursdagsbarn Thomas Lian setter også en «halvsjanse» på åpen kasse til side for mål etter corner. Defensivt er vi trygge, med unntak av et par skumle legg.

I andre omgang eksperimenterer vi litt med formasjon og gjør en del bytter. Dette skal allikevel ikke gå på bekostning av hva hver enkelt legger i potten av intensitet. For der faller vi, kollektivt. Kampen står lenge og vipper før MFK smeller inn et langskudd fra 20 meter. I stedet for at vi står opp, henger mange med hodet. Her forventer vi at mange skal kunne å stå frem og trekke med seg resten! Vi er ikke like gode med ball, og heller ikke i gjenvinningsfasen. Dette gir Modum initiativet i kampen, og de kontrer inn mål nr. 2, 3 og 4 i sluttminuttene.

Dermed, til tross for en god førsteomgang, får vi oss en velfortjent smell i trynet. Vi ser at selv mye ferdigheter hjelper lite hvis vi ikke gjør jobben i 90 minutter. Det gjorde Modum, og vi gratulerer de med seieren, men lover allikevel å komme grusomt tilbake når serien er i gang. Da i samtlige 90 minutter.