Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Testmatch vs MIF 2, 5-0 tap

MIF – ÅFK 5-0

Stephan J, Bjørn R, Fredrik A, Kristian T, Henning R, Ali M, David 4, Richard H, Terje L , Lars CJ, Lars CS, Jarle F

Mål, min, type, målscorer, assist
1-0, 27 min, I
2-0, 31 min, S
2-1, 46 min, D, David
3-1, 65 min, S
4-1, 70 min, S
5-1, 78 min, S

BB: Terje L, Kristian, David

En vanskelig kamp for Kollen med hele 9 mann ute fra 1 lagstroppen. Kollen måtte ty til hjelp fra naboklubben GIF, som villig stilte opp med to unge gode fotballspillere (takk Terje). MIF fikk vel trent på det de ønsket nemlig det offensive spillet sitt. Kollen skulle legge presset på midtbanen i utgangspunktet, men ble kjapt presset 10 m inn på egenbanehalvdel. Det var ingen lett oppgave for Stokka alene på topp mot firern til MIF, men han klarte seg godt. Dette ble en kamp der Kollen måtte hele tiden bruke kreftene defensivt. Gledelig var det å se hvor godt det defensive sitter, selv uten at vi ennå har jobbet med den kollektive defensive samhandlingen. Det var kun på dødballer ÅFK fikk muligheter, og på en retur satte David fra GIF ballen i nota. Spenning var det ihvertfall for Kollen som hang godt med frem til det 65 min. Herifra og ut ble gutta slitne og MIF fikk briljere. MIF tre siste scoringer kom på langskudd som bør vise at

Del dette innlegget