Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Testmatch vs Liungen, 2 – 8 seier

LIUNGEN – ÅFK 2-8
@ Stephan J, Erik L, Bjørn ES, Fredrik A, Henning R, Ali M 3, Richard H, Rune H, Cato L, Thomas L, Lars CS, Kai G
 
Mål, min, type, målscorer, assist
1-0, 6 min, I, Ali M (Lars CS)
2-0, 8 min, S, Lars CS (Richard H)
3-0, 12 min, D, Rune H (Henning)
4-0, 15 min, D, Henning R(Lars S)
5-1, 21 min, S, Lars CS()
6-1, 32 min, S, Lars CS, ()
7-1, 39 min, D, Lars CS ()    
8-2, 69 min, G, Bjørn ES (Cato L)

BB: Lars CS, Rune H, Richard H

# Kollen åpnet glimrende og ledet hele 3-0 etter det første kvarteret, dette gjorde sitt til at Lingen falt totalt fra hverandre og Kollen bare forsatte fest fotballen på den tunge grusen. En del av Kollens mål var meget pene, men s andre var nok litt lettkjøpte. Men sånn er det når alt klaffer og en har litt tur også på sin side. Andreomgang ble mer jevnspilt, kanskje ikke så rart når det enelaget allerede leder 7-1. Selvom denne omgang bølget litt frem og tilbake hadde Kollen full kontroll på Liungen og var aldri truet. Dette var en bra kamp fra Kollen sin side, men de hadde nok ønsket seg en bedre motstand i 90 min. Kollens angrepsspill var delvis meget bra, selvom scoringene ikke kom direkte slik de er ønsket. Oppbygningen av angrepet fungerte leddvis, men samhandlingen skortet det litt på. Dette får ÅFK se på som en del av de ennå ikke har trent på en fullbane i år.

Del dette innlegget