Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Testmatch vs Konnerud IL 4 – 1

Mål DFK: Behajdin (3) og Molly (1)

DFK 1.omg: Christer – Lian, Farra, Mur, Horgen – Kalmo, Pedersen, Backe, Abdi – Fossum – Knudsen

DFK 2.omg: Bayram – Thorfi, Kim Olav, Mur, Behajdin(Ali 60) – Wilki, Hasi, Garmo, Awat – Pedersen(Behajdin 60) – Molly

Drammen FK tok en komfortabel 4-1 seier i første treningskamp, og hovedtrener Stian Ramsfjell var ikke sen om å erte sine motstandere med å slå fast at «Konnerud ER heldigvis bare et sted man bor…!» 

Treneren kom med følgende springende oppsummering av kampen: 
– Vi stilte med en enormt stor tropp, og med unntak av Mur som eneste mann som fikk 90 minutter, sendte vi ut 2 ulike lag i 1. og 2. omgang. Dermed fikk nesten hele stallen prøvd seg i dag. Konnerud viste seg å være akkurat den motstanden vi ønsket, og lå med 11 mann godt inne på egen banehalvdel og kriget på hver eneste ball. Med unntak av at Farra var i stanga etter 45 sekunder, viste Konnerud seg meget vanskelig å bryte ned på tross av at vi hadde et voldsomt ballinnehav.

– Vi har om mulig ball enda mer i 2. omgang enn i 1. og Konnerud sliter med å holde oss fra livet. Vi begynner å skape flere gode muligheter, men allikevel er det KIL som tar ledelsen 1-0 da en av våre stoppere faller og dermed opphever offsiden. Gutta viste god moral og fortsette å trykke på. Vi får betalt da debutant Behajdin curler inn ett frispark etter rundt en time og utlikner til 1-1. Sjansene fortsetter å komme på løpende bånd, og KIL sliter med å flytte beina like godt som før hvilen. Molly sørget for 2-1 ledelse etter et flott legg fra Thorfi. 3-1 kommer etter et «lærebokangrep» der ballen går i høyt tempo på høyresiden. Etter lett «tici taca» frispiller kant for innlegg helt nede ved dørlinja før ballen går i 45 grader ut til Behajdin som setter sitt 2. for dagen. Rett før slutt pirker han inn hattricket og fastsetter sluttresultatet til 4-1.

Totalt sett er vi strålende fornøyd med at vi ser igjen det som har blitt jobbet med på feltet. Frispillingen var tidvis meget bra, og vi fremstod som veldig ballsikre. Moralen og trøkket vi har sett på trening i hele januar var det også moro å se igjen på stor bane. Flere nye spillere gjorde fine debuter, og vi har nå fått folk i gang. Ikke minst, det var deilig å få revansje fra Kollen Cup. Det var mange som viste seg godt frem i første treningskamp, men i tradisjonens tro kårer vi kun 3 spillere som DFK beste. I dag velger jeg ut storebror Backe, Mergim og Behajdin, avslutter Ramsfjell med et stort smil om munnen.

Del dette innlegget