Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Testmatch vs Åssiden

Åssiden sidene: Øyvind Thorsen scoret et flott mål igår, 19.04.02, 13:47

ÅIF møtte det nyopprykkede 4.divisjonslaget Åskollen igår på Åssiden grus. Åskollen er et lag og en klubb på vei fremover og det jobbes veldig godt på de fleste områder. Kampen igår var siste test for begge lag før NM/serien starter.

Kampen ble aldri velspilt, den ble preget av lange baller fra begge lag, selv om vi så forsøk på spill. Det var en jevn første omgang med et lite overtak til Åskollen i starten. Det ble slått mye langt av begge lag på en tørr og støvete åssiagrus. Åssia var farlig på kontringer og lange baller på venstre kant ved Marheim. Åssia skapte vel de farligste målsjansene ved glimrende gjennomspill av midbanegeneralen Rolf Teigen. Mens Åskollen var farlige på dødballene med gode cornere og lange innkast. 

De skapte flere farlige situsjoner, men Åssiaforsvaret med en dominerende Bjørn Viggo Johansen ryddet godt opp. Åssia fikk et lite trykk på slutten av omgangen og det resulterte i et vakkert mål av Øyvind Thorsen. Et godt innlegg av backen Glenn Knive som Thorsen dempet vakkert med ryggen mot mål, tverrvendte og satt ballen over keeper og i mål fra ca 16 m.

2 omgang startet med at Åskollen utlignet etter to min. Lars Stokka banket til 5 meter og ballen gikk over keeper og i mål. Kampen var forstatt jevn, men Åssia klarte å få et lite overtak utover kampen. Anført av Teigen og Knapskog på midten skapte Åssia noen farlig situasjoner. Det måtte to suverene frispark fra nevnte Teigen til for å avgjøre kampen. To frispark som en hardtkjempende Morten Hagen satte kontant i mål. Først etter en smart frispilling og etter et hardt hodestøt. Dette i de 10 siste minuttene, 

kampen var avgjort. Dette var en brukbart gjennomført kamp av Åssia 2.

Åssiden stilte med følgende spillere: Engelsjord, Cenar, Johansen, Syvertsen, Knive(45: T.Andersen), Marheim(60: Boye), Knapskog, Teigen, Hougen, Hagen og Thorsen.

Del dette innlegget