Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Team Finta vant intern kamp

Onsdag var det duket for internmach på Gulskogen. Drammen FK har stor pågang med forespørsel om å delta på treninger om dagen, og trenerteamet hadde behov for å se nye aktuelle spillere i kampsituasjoner. Til tross for noen frafall fra spillere som allerede har fått plass i stallen, deltok hele 23 spillere på kampøkta. «Manager» Stian Ramsfjell satte opp to jevne lag og delte ut blå drakter til «sitt»lag, mens assistentrener Jarle Finnestrand kledde sitt mannskap i hvitt. En jevn batalje med høyt tempo og stor aggressivitet endte til slutt med 4-3 seier til de hvite, noe en rappkjeftet assistenttrener var strålende fornøyd med. En litt mer lavmælt hovedtrener sa til webredaksjonen etter match at hans eneste kommentar til matchen er at han gjorde laget til Finta for bra i og med det var han som satte det opp. – Ellers er jeg strålende fornøyd med 1.omgang, mens 2.omgangen var rotete!

SE VIDEOSNUTT FRA 2.OMGANG

Slik oppsummerer Finnestrand kampøkta:
Dagens internkamp på Gulskogen ble en forestilling som man kanskje kan forvente. I garderoben før kamp ble vi enige om at spillerne skulle opptre så normalt som mulig, by på seg selv og vise seg fram. Stian hadde i forkant delt inn i to lag som i følge unge Ramsfjell skulle være to jevne lag.

Stians lag i blått kom definitivt best i gang. Blått lag var tålmodige, lå kompakte defensivt og kom på hurtige, presise og giftige overganger. Hvitt lag rakk ikke å bli svette i drakta før blått lag hadde scoret to vakre mål på flotte overganger. Når det er sagt så var hvitt lag sløvheten selv defensivt og forærte blått lag begge scoringer – katastrofe!

Hvitt lag gjorde noen enkle, men riktige justeringer og plutselig begynte formasjon og spill og sitte. Redusering til 2-1 ved et fantastisk frispark fra Truls hvor han limer ballen i bølgen fra 22 meter. 2-2 ved Niklas etter et fantastisk angrep hvor ballen gikk hurtig i lengderetning på få touch! –Mønsterangrep! Det var to lag som ville mye offensivt, men glemte den defensive delen av spillet i altfor stor grad. Hvitt lag gikk opp til 2-3 ved Behajdin, men igjen svarte blåtrøyene og stillingen stod 3-3. Det var allikevel hvitt lag som ville mest og kunne dra i land seieren 3-4 til slutt.

Vi fikk en del svar på enkeltspillere og vi skal nå bruke tiden godt fram til stallen skal settes. De beste spillerne i dag var Henning, Christer og Abdi.

Lagene var kanskje jevnspilte, men coachingen derimot var det stor forskjell på. Vi kan sammenligne dette med en sykkelkonkurranse mellom «tralle Per» og Andy Schleck…, – og jeg har aldri tatt i ei tralle for å si det sånn…!

Jarle Finnestrand

Del dette innlegget