Tapte knepent for topplaget

Dette er kampen der det legendariske uttrykket «Hvor er Imran?» kommer fra. Bakgrunnen var at en Åskollen spiller spilte på navnet til Imran i denne kampen. Dette hadde hele stallen fått med seg, med unntak av stopper legende Klippen.
Som Sigdalsposten skriver ble det gitt noen tydelig signaler i pausen, ett av de var at Imran måtte ta den defensive 1.forsvarer jobben. Dette forstod alle, med et unntak som reiste seg raskt opp, orienterte seg godt og spurte: «Hæ, hvor er Imran?»

3-2 Rolf Næslund (76)

Det var et innbitt Sigdalslag som gikk på banen lørdag, som ville bevise at de var bedre enn det tabellen kunne fortelle. Kun tre lag etter dem, og en lang vei opp var de harde fakta. Motstanderen Åskollen derimot, ligger helt i toppskiktet i 6. divisjon, og hadde ingenting å bevise. Etter en første omgang hvor Sigdal hadde mesteparten av føringen, og Åskollen fikk slippe lite til, løsnet det litt mer for Drammens-laget etter pause. 1-1 til pause var nok til å få Åskollen- treneren til å ta i ekstra hardt i garderoben i pausen, og det ga resultater. Selv om det var Sigdal som først gikk opp i føringen også etter pause,  beviste Åskollen hvorfor de er et topplag ved å putte på to mål i løpet av to minutter, og dermed fastsette sluttresultatet til 2-3. – Dette var utrolig surt, sa spillende rener på Sigdal Aslak Uleberg etter kampen. – Vi fikk flere skader på slutten, og det ble for hardt å stå imot presset. Men likevel synes jeg vi hadde et bra tak på det lenge i 2. omgang, og jeg føler at vi i det minste hadde fortjent poeng. Likevel godt å se at vi har mulighet til å spille jevnt med et av topplagene i divisjonen. Dommeren utmerket seg også i kampen, om ikke akkurat på den beste måten. Mange av tilskuerne mente at han hadde unnlatt å blåse når  Sigdalspillere ble skadet, og at utfallet av kampen egentlig skulle ha vært et helt annet