Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Tap i NM kvaliken for Fram Larvik

Åskollen er ute av NM etter å ha tapt 2-1 for Fram Larvik. Kollens mål ble satt inn av Morten Hagen. En småsløv første omgang «ødela» for Kollen som lå under 0-2 til pause. Andre omgangen styret Kollen alt, men klarte ikke å pirke inn reduseringen.

Første omgangen ble jevn, med et lite spillemessig overtak til Kollen, men der Fram hadde de vasseste sjansene. 0-1 kom etter søvnløshet i egenboks etter en dødball retur, som Markus nesten klarer å avverge, men blir 2 cm for kort. 0-2 kommer etter at vi sovner på vår venstre side. Innspillet treffer en FRam spiss som feilvendt finter Kollen stopperen opp i pølsebua og har dermed hele målet åpent foran seg. I andre omgang låner ikke Kollen bort med untak på dødballer til Fram. Kollen produserer også de fleste sjansene, men er ikke dyktige nok eller giftige nok i den siste 3’dje delen av banespillet.
0-1: Dødball som kommer inn igjen. Markeringssvikt.
0-2: En vending på 5 m fra Fram spissen og vips står han alene med keeper
1-2: Dødball fra Thomas B. Hagen pirker inn kula etter klabb og babb
Sjansestatistikken:3-5 i første omg. 6-4 i andre omgang.
TT om kampen: Vi spiller en grei første omgang, men er gjennomført små sløve og gjør bare jobben 95 % i hver posisjon. Slik blir vi straffet for. I andre omgang styrer vi hele showet, men er ikke vasse nok foran kassa. Gutta viser hvor mye de orker og godt trent de er, med kun 1 hel dag siden toppkampen mot KIL. Fram har en meget rutinert keeper som redder cupen for dem med flere gode redninger. Forbanna surt at vi ikke er like skjerpet i 100 % i hele kampen for da hadde vi vært videre, men det er forsent og vi kan bare takke oss selv.
Åskollen FK får bygge på det gode spillet sitt fra denne kampen, spesielt i andre omgangen der ballen går fort og i de rette rommene. Nok en gang viser gutta hvor godt trent de er når de kjører Fram i 2 omgangen. Dessverre gir ikke dette uttelling.
Åskollen FK kan ikke annet enn å ønske Fram lykke til 1 NM runde. Vi får håpe de får et topplag og kan få oppleve det samme som vi fikk i fjor med 2000 tilskuere og forballfest. Lykke til!!