T. SIF – ÅSKOLLEN FK 6 – 0 (1-0)

I møtet med Stian Ohr, Kenneth Dokken og alle de andre A-spillere fra SIF (se laguttaket her) var Kollen i realiteten sjanseløse og gikk på et stort 6-0 tap. Det stod 1-0 til pause og 20 minutter før slutt ledet Godset 2-0. Dessverre gikk våre gutter tom for krefter og rommene ble større og større for ballsikre Godsetspillere. Godsettrener Fagermo manet gutta fremover utover omgangen og lykkes. Les kampreferatet til Strømsgodset ved å trykke her.

1. OMGANG

DAgens kamp åpner bra og Åskollen er godt med. Det er toi lag som ønsker å spille fotball. Overraskelsen er nok at Godset sjef Fagermo tydeligvis også hadde gjort en god research jobb i forkant av matchen og ville tydeligvis ikke gi Åskollen noe gratis. De tok fra første minutt ut ÅFK’s frispillingspunkter. Dette stresset Kollen gutta litt, og spillerene kom nok litt raksere enn vanlig i 1 presset. 15 minutter ut i omgangen hadde ingen av lagene produsert noe målsjanser, men Godset hadde ballen mest. Dette bildet forsatte utover i omgangen. Ikke fordi Godset var så mye bedre,men heller det at ÅFK spillerne stresset mye ball og traff sjelden en medspiller når vi skulle sette kontra. Noe de kunne gjort opptill flere ganger i denne omgangen. 10 minutter før pause scorer SIF på en omdiskutert måte. Et høyt innlegg kommer i boks, Frøshaug rager høyest, men setter den i egen stolpe. Ballen triller på streken innover og Hansen for kastet seg over kula. Hoved dommer vinker spillet videre, mens linje mann mener HELE ballen var over linjen……vel 1-0. Ved siden av scoringen skaper Godset kun 1 målsjanse til i denne omgangen. I det 45 spilleminutt, drar Kalmo vekk to Godset spillere, men blir tatt på 18 meter. Frisparket setter Lian i tverrleggeren, og på returen kommer 3 gule spillere, men klarer ikke å bli enige om hvem som skal sette den. Dermed ebber det ut med 1-0 ledelse til SIF

2. OMGANG

I pausen blir ÅFK gutta enige om å forsette å bruke vårt eget spill, men ta oss bedre tid med ballen. Noe vi også gjør og får oftere etablert eget spill. Men dessverre langt i fra nok. Får de klarer ikke å skape mer enn 2 gode målsjanser i denne denne omgangen. Mens i den andre enden åpner det seg de siste 20 minuttene. ÅFK gutta som sålangt hadde løpt for livet, ble dessverre litt slitne. Dette ga SIF flere gode sjanser som de utnyttet godt. DE siste 20 minuttene scorer SIF hele 4 mål og viser hvem som er klart best. Åskollen FJKK gutta skal ha all honnør for at de prøver med ball og er fryktesløse i å prøve å etablere eget spill, men idag viste T.SIF at de er et eller to hakk bedere. Mest imponerende for SIF idag, var at de stilte hele trenerteamet fra A laget på benken, sammen de fleste «eierene» og med spiller utvikleren bak videokamera. Godset tok tydeligvis Kollen på alvor og sine egne ambisjoner om å rykke opp med sitt andrelag.