T.DFK jakter opprykk til 3 divisjon

Jr og Team DFK manager Thomas Evensen er meget fornøydmed sine juniorspillere og A-spillere som kommer ned for å delta i 4 div spill. Her kommer en oppsummering fra de siste kampene. Lagets toppscorer Amhal Pellegrino (19 år) har sålangt scoret 23 mål i 4 divisjon. Team DFK – Spa/Bra På Lier stadion naturgress tok hjemmelaget imot DFK i øsende regn. Begge lagene sliter med å sette spillet sitt under vanskelige forhold, men Drammen er klart best i første omgang og går til pause med ledelse og 7-2 i sjansestatistikk. I andre omgang viser Spabra at de ikke har gitt seg og selv om Drammen går opp til 2-0 ved M.Hagen sin andre scoring fortsetter Spabra å presse og tar ledelsen rett før slutt i en kamp som ender med 3-2 tap. Et skuffende tap i en kamp vi ser ut til å ha kontroll på, men når avstandene blir store og bena ikke flytter seg fort nok blir vi straffa. Gratulerer Spabra med seieren. Team DFK – Nordre Sande Mange sultne spillere er ivrig etter å rette opp for det sure tapet og Nordre Sande blir sendt hjem med 0-8 tap. Målene ble scoret av Hagen (3), Knutsen (2), Amahl, Ola, og keeper Bjerke etter en perfekt utført stupheading. DFK har full kontroll hele kampen og viser at når vi er pliktoppfyllende defensivt klarer vi også å holde nullen. Lunde gjør en kjempekamp sentralt på midten og Gresko debuterer som midtstopper i par med Halvor som bare blir bedre og bedre i sin stopperrolle.