Svelvik 2 – Åskollen FK 2 8-0

@Stephan J,Vidar S,Odd E M, Jarle N, Jarle F, Lars K J, Kai G, Kristian T, Henning Riise, Dag G,Erik L, Fredrik F,Erik N B

B: Kristian T, Jarle F, Kai G # En merkelig kamp hvor Kollen hadde full kontroll og faktisk kunne ledet både 3 og 4-0 etter 15-20 minutters spill.Svelvik får i det 25.min. straffe og etter det så renner målene inn.Kollen klarer seg stort sett bra, men vi sliter spesiellt på kantene våre og Svelvik får lett spill. Kai G og Jarle F hadde mange bra gjennomspill til Kristian T og Jarle N, men vi klarte ikke å omsette sjansene i mål. Det sto 4-0 tilk pause.Etter pause starter Kollen på samme måte som i 1.omg. med å styre spillet og presse Svelvik bakover på banen. Kai gikk ned som midtstopper!!! og gjorde jobben sin bra faktisk.Kristian og Jarle N var gode i denne kampen og var på hugget hele tiden, men prikken over i’en manglet.Ellers så var det vel en kamp Kollen bør glemme så fort som mulig.