Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Styremedlem Braveheart Amundsen

Vil vil i en serie fremover presentere klubbens nye styremedlemmer og deres historie i denne historikse fotballklubben. Først ut er en den yngste av dem alle Simen Nicolay Amundsen. Her avbildet etter en sine mange scoringer. Utrolig at dette er så godt dokumentert.

Stopperen med kallenavnene Braveheart og Sims. Gutten kom som 19 åring i 2007 til Åskollen FK og fikk med seg hele 8 kamper allerede første sesongen. På sett og vis tok han over rollen som stoppermakker eller klubben legenden Bjørn Even “Klippen” Stabæk og Amund “Emundo” Evensen ved siden av Mats “Frøs” Frøshaug.

Den lite beskjeden unggutten tok godt for seg og allerede i sin andre sesong som seniorspiller var han fast inventar i første 11ern. 2008 sesongen ble en klubbens beste sesonger noensinne, med opprykk til  2 divisjon etter å ha vunnet kvaliken mot Førde over to kamper.

Sims stod godt frem med resten av laget denne sesongen og frem stod etterhvert som en potensiell kontinuitetsbærer. I sesongene som gikk i Drammen FK viste Sims frem sitt store klubbhjerte og kjempet for gutta om overlevelse i 2.divisjon og 3 divisjon.

Etterhvert ble det studier og jobb som opptok Braveheart sin tid, og bidragene på banen avtok, men mellom slagene har Simen alltid stått klar for klubben sin.

Nå skal Simen sammen de andre gutta styre klubben vår mot nye høyer, kanskje ikke opp imot de gamle sportslige høydene, men dog desto viktigere høyer rundt det sosiale og gleden med idretten vår. Ikke minst klubben vår.

Åskollen FK er kjempeglade fr å ha Sims hjemme igjen og gleder oss til mange nye år med heltemodig spill og godt jumør!!

Stats om Sims A-lags akkriere sålangt i klubben vår.

10 år i klubben

Posisjon: Stopper

Styrker: Taklingsvillig og hodespillet

A kamper: 71

A mål: 1l

A assist: 0

BanensBeste: 18

Sims er nå klar for å øke sin mål og assist statikk i årene som kommer.

Kampreferat fra Sims eneste scoring:

http://www.dt.no/sport/drammen-fk-slo-fram-larvik-i-cupen/s/2-2.1748-1.3097979

Del dette innlegget