Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

STORD – DRAMMEN FK 3 -2

Det ble ingen god 1 omgang for Drammen FK, det så ut til at reisen hadde satt sine spor i gutta og vi kom aldri gang. Dermed fikk Stord mye rom og styrte kampen. Etter 23 minutter kommer Stord fri på vår høyreside og legger 45 grader ut. Der står en Stord spiller og banker den i nota på en touch. Resten av omgangen blir noe mer jevnspilt, men DFK kommer aldri igang. I andre omgang er meningen at DFK skal ut å jobbe seg hardt inn i gjen, men dessverre går det ikke mange minuttene før vi mister ballen og Stord konterer på oss og legger på til 2-0. Scoringer tar litt av lufta fra gutta og når Stord like etter på får en straffe etter litt kommunikasjonssvikt i eget lag ser det mørkt ut for DFK. Stord setter inn 3-0. DFK våkner nå opp og skjønner alvoret og presser på. DFK får i det 65 minutt en corner som Stord avklarer corneren, men Christer P plukker opp avklareringen og setter opp Hagen i boksen som bredsier inn reduseringen. Nå våkner DFK gutta og kjører på hardt offensivt og kommer til flere muligheter. 15 minutter før slutt kommer Erik Ø seg fri på venstre siden og legger ut 45 grader til kaptein Backe som vender bort sin opp passer og setter inn 3-2 med venstreslegga. Nå presser DFK på og har blant annet en avslutning som treffer tverrleggerren. Denne hadde fortjent en bedre skjebne. Gutta jobber på offensivt og må gi bort rom defensivt. Dermed kommer også Stord til noen gode muligheter mot slutten, men kampen ender 3-2 til Stord.

STORD STADION 150 TILSKUERE MÅL: 1-0 (22 min): Stord 2-0 (48 min): Stord 3-0 (53 min): Stord 3-1 (65 min): M. Hagen 3-2 (75 min): T. Backe DRAMMEN FK: P.Harila – C.Pedersen, F.Tjønnøy, S.Amundsen, M.Backe – A.Amundsen, F.Nemati, J.Flåtene, E.Lunda – T.Backe, M.Hagen Benken: P.Kalmo (Lunda 45), E.Øverby(A.Amundsen 65), N.Knutsen, T.Molvær (M.Backe 45) og N.Gresko DFK’s 3 BESTE Øverby Nemati T.Backe