Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Stor kamp om plassene

Drammen FK seiler i medvind om dagen og er en attraktiv 3.divisjonsklubb for spillere som ønsker å bytte beite. Henvendelsene om prøvespill er mange, og trenerteamet har en hyggelig utfordring med å sortere ut hvem som skal få lov til til å delta og hvem som må takkes nei til i denne omgang. De åpne treningene som holdes i januar er fylt til randen med spillere, og trenerteamet ser seg snart nødt til å operere med venteliste. 

Emil Fossum (bildet) og Sindre Horgen har allerede skrevet under for klubben, mens tre andre spillere kan bli klare i løpet av kort tid. Dette betyr at stallen begynner å fylle seg opp, og at de resterende gjestespillerne har kort tid på å overbevise trenerne og bestemme seg for om de vil kle seg i blått denne sesongen. Den endelige stallens settes tidlig i februar, men trenerne kommer til å holde en ekstra plass åpen i tilfelle det skulle dukke opp en «klassespiller» på tampen.

Mye av grunnen til pågangen på spillere som ønsker å vise seg frem, skyldes nok det sportslige opplegget som er lagt for sesongen. Et sterkt trenerteam med «Fantastic Four» (Stian Ramsfjell, Harald Ramsfjell, Jarle Finnestrand og Lars Gunnar Martinsen) sørger for gjennomførte gode treningsøkter med høyt trøkk. Tilbakemeldinger viser at erfaringer spillerne har gjort seg de første ukene er utelukkende positive. Superlativene hagler, både blant de mer rutinerte såvel som de nyankomne, og spillergruppen ser meget optimistisk på sesongen som kommer!

Trener og klubbformann Jarle Finnestrand informerer om at det blir avholdt en internkamp på Gulskogen Arena onsdag kveld for å få sett gjestespillerne i kampsituasjon. – Det skal bli spennende å se hvordan disse spillerne bekler ulike roller ute på banen og hvordan de løser oppgavene de blir satt til, forteller Finnestrand. – Det blir viktig for dem å vise seg frem på den korte tiden som er igjen! – Vi er på utkikk etter typer med gode ferdigheter og rette holdninger, forklarer treneren som gleder seg til å se alle i aksjon.

Del dette innlegget