2 – 7, 85 min, DF, Sander, Eivind L

@ Bjørn K – Knut (Krisko), Emil, Sander, Even – Jacob (Michael), Jonas, Talha, Christian, Trym (Magnus) – Eivind

Sjansestatistikk: 5 – 17

BB: Eivind + hele stallen. En fantastisk lag innsats

Stoppen FK er en satsende klubb fotballklubb som jobber godt med barne og ungdomsidrett, samt at de ønsker å bygge opp en A lag høyere opp i divisjonene med lokale spillere. For 2 måender siden møtes disse lagene i en treinngskamp på Stoppen. Stoppen vant klart 4-0 (Les kmaprapporten her). Den gangen gledet vi oss over at vi holdt ut i 80 minutter J

Det var en noe redusert gjeng som møtte opp på stoppen denne kvelden. Som TT har sagt hele veien er vi avhengig av hele stallen om vi skal lykkes. I dag hadde vi 5 mann ute med halsbetennelse osv og 4 mann andre fotball relaterte skader. Med hele 9 mann ute måtte TT gjøre noen endringer.

Flere fikk prøve seg på ukjente plasser, som for eksempel Emil som i dag spilte stopper for første gang i sin fotballkarriere.

1.OMGANG

Det ble en rolig start på kampen i sommervarmen. Et ganske labert tempo, der Kollen styrte spillet, uten at noen av lagene kom til de store sjansene. Etter 10 minutter gikk Kollen som avtalt tilbake til grunnprinsippene sine og dermed tok gutta over kampen mer og mer. Stoppen kom aldri på noen farligheter foran Kollen goalen. Den bakre 6er var kompakte defensivt og gode offensivt og fikk satt i gang våre midtbanespillere som spilte opp angrepsspillerne, når backene våre også kommer på løp får vi flere muligheter til å skape overtall på kantene. Etter ca 15 minutter kombinerer Kollen godt på venstre siden, dette ender med at Trym vipper ballen herlig inn i bakrommet i løpsbanen til Eivind. Eivind slår både stoppere og keeper i løpsduell og runder keeper før han setter den sikkert i tomt nett. Ikke lenge etter er det ankersjefen Talha som denne gangen ikke søker indreløpere sine rom, men slår en direkte gulvpasning inn i mellom Stoppen stopperne. Igjen smetter Eivind inn mellom, vipper ballen til side for keeper. 0 -2. Herfra og ut får gutta mer ro, Kollen vender spillet, vurderer overtallssituasjoner før vi angriper og skaper flere sjanser både i spill og på dødball som vi er nære på å score. Stoppen får et skudd og 1 dødball sjanse på oss i første omgang.

2.OMGANG

I pausen blir det påpekt noen mindre individuelle defensive punkter som må opp, samt at vi må variere litt mer for å utnytte det store bakrommet Stoppen gir oss. Tidvis blir vi for opptatt av å utføre egen spillestil, at vi glemmer å utnytte motstanders svakheter J. Gutta går ut tar igjen styringen. I perioder vi stor fotball, vi er tålmodige med ball før vi angriper og når vi angriper kommer vi med hele laget. Dette resulterer i 3 nye flotte scoringer. Først en dødball der Michael scorer med den breie stussen sin. Så blir Eivind spilt igjennom, Stoppen må bruke hendene, straffe. Denne setter Melling i kassa. Så blir Eivind spilt igjennom i bakrom, flyr fra Stoppen forsvaret og setter ballen rolig tilstede for keeper. 0-5. Kollen slipper seg litt ned på 0-5, og er ikke like nøye i frispillingen, dette gir Stoppen noen gratis sjanser som de utnytter raskt. 2-5. I denne perioden spiller vi med for høy risk, men dette er en del av en læringsprosess og dette må vi tåle for å bli bedre. Kollen scorer spå 2 nye mål. Først blir Eivind lagt i bakken innenfor 16.meteren. Straffe. Sander sender ballen hardt og kontrollert nede i høyre hjørne. Så blir Eivind igjen lagt i bakken på hjørne av 16m. Sander sender den hardt inn i riktig rom. Ingen av løpene bryter ballbanen og kula går rett i motsatt nettvegg. 2-7.

OPPSUMMERING

For en fantastisk lagseier. Alle var gode. Eivind får en ekstra BB for sitt konstante uromoment på topp. Team Chief BT Nordahl, døpte Eivind om til 69 Stokka (Les mer her om hvem 69. Stokka er). Nå er det 14dager igjen til neste seriekamp. Vi må nå fortsette å trene med god kvalitet og ikke slippe oss ned om vi skal fortsette utviklingen vår. Samtidig som de som er syke eller skadet nå kommer tilbake, dermed er vi snart full stall tilgjengelig igjen. Det er ingen lett oppgave for TT å ta ut lag eller 18.mannsstall til kampene fremover J.

TT er imponert over utviklingen denne gjengen viser i kamper og trening, når vi kun har jobbet sammen i 3 måneder (minus 3 uker vinter- og påskeferie).