Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Status fra Sykestua

Etter en litt variabel sesong sålangt, må ÅFK se seg rimlig fornøyd med tanke på alle skadene de har hatt. Så langt i sesongen har feks en god 3 divisjonsstopper som Amund Evensen kun spilt 2 kamper og er nå ute med en meniskeskade, det samme er ÅFK stødige back Morten Idal. I beste fall kan de ventes tilbake på banen etter operasjon til høstsesongen.

Ved siden av disse har Nikola Gresko vært ute med strekk skade i snart 3 måneder, men er nå tilbake.

ÅFK sin briliante venstre kant Hinrik Pallson har sålangt kun fått med seg 2 kamper, da han har store problemer med sin ankelskade som dessverre ikke blir bedre.

ÅFK nyærvervelse Jørgen Børsum står uten kamper sålangt i år, da han først var ute med en lårstrekk og nå 4 uker med en mavestrekk. Hvis vi i tillegg legger til at kaptein Stokka har vært ute med strekkskade i 2 uker (frisk nå) og at fjorårets midtbane diamant Thomas Lunde ofte har måttet stå over kamper pga sin Kiwi jobb finner vi kanskje svaret på hvorfor ÅFK har variert i prestasjonene sine de første 8 kampene.
Dessverre ser ikke situasjonen til å bedre seg, da vår andre venstre back Ronny Lian måtte kaste inn hånklet 3 timer før kampen mot Jevnaker pga rygg problemer. La oss håpe at Åskollen klarer å stable alle friske til høstsesongen som kommer til å bli hard og hvor de kommer til å trenge alle sine spillere.

Del dette innlegget