Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Starten på noe stort!

Trener Stian Ramsfjell serverer på vegne av hele trenerteamet en oppsummering av den første treningsmåneden i det nye året: 

Da Leifen kom med boller!
– Det starta 2. januar 2014, en torsdag. Rundt om i byen slikket folk fortsatt sårene etter nyttårsaften, eller satt og trøkka i kø ned fra Hemsedal eller Geilo. Men ikke vi. Vi møtte opp i pissregn, 22 tente mann og 4(!) minst like tenkte trenere. Jaggu kom ikke Leifen og BT med kaffe og boller også. Det var starten på noe stort, og siden har vi ikke sett oss tilbake.

Januar er nå over, men for en måned vi kan se tilbake på. Kollen cup, en ny episk Beitohelg og 21,7 mann i SNITT på trening. Jeg gjentar 21,7 i snitt. Dette til tross for mildt sagt ruskete vintervær, sist representert ved 25 mann i snøstorm torsdag. For ett trøkk, for en intensitet. Dette har vært gøy! Spillere som kommer for å gi av seg selv hver eneste økt, spillere som legger ned det de har for å vinne økta og få med seg poeng til månedens spiller. Spillere som er lærevillige og har kjempefokus når nye temaer gjennomgås. Ikke minst en spillergruppe i vekst, der vi har fått inn noen fantastiske forsterkninger i løpet av måneden. Noen presentert, andre ikke. Gled dere!

Men ingen vinner noe på papiret, januar har herved lagt lista. Det er opp til oss å følge opp. Februar vil gi oss enda flere svar på hvordan vi står, og ikke minst hvem som står frem. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Månedens spiller januar
Ingen ringere enn selveste kaptein Faramarz Nemati har stått frem blant mange stjerner som den som har skint aller sterkest. Dette på tross av sine snart 29 år. Best på Beito, på alle økter og mestvinnende på trening. Moro å se! Klarer Farra å følge opp, eller kommer Lian m/fler snikende?

Komplett liste:
140 poeng: Farra 
130 poeng: Lian 
120 poeng: Horgen, Fossum 
110 poeng: Torfi, Wilki, Backe, Garmo 
90 poeng: Knudsen, Abdi, Kalmo, Hasi, Murer, Pedersen, Lars G, Henning
70 poeng Christer, Ali 
60 poeng: Molvær, Awat, Behajdin 
50 poeng : Hansi

Pelle tilbake for å ta DFK i øyesyn

Da Behajdin Celina ble presentert som DFK-spiller og samtidig overtok draktnummeret til klubbens tidligere stjerne Amahl Pellegrino, tok «Pelle» affære og meldte sin ankomst på treningsfeltet. Storscoreren med den finslepne teknikken spiller til daglig for Bærum i Adecco-ligaen, men holder fortsatt et øye med hva som skjer i moderklubben. Pellegrino var ikke uten videre «happy» med at hans gamle draktnummer hadde blitt delt ut videre. – Da jeg fikk nummer «00» ble det en liten sak ut av det. DFK måtte søke om lov til å bruke det, og jeg fikk høre at jeg var den første spilleren de hadde hørt om som bar dette nummeret, forteller Bærumspilleren. – Jeg måtte ned og se om Behajdin var «verdig» å bære draktnummeret, ler Pelle og legger til at han egentlig er litt «sur» på Finta for at han ikke holdt av drakten til han en dag returnerer til klubben. – Da Finnestrand ble konfrontert med Pellegrinos uttalelser svarte han kjapt tilbake: – Jeg har holdt av et helt annet draktnummer til Pelle: – En nr.10 er ikke noe du kan bli, det er noe du er! og hentyder med det at drakt nr. 10 henger ferdigtrykt med Pelle på ryggen og venter…! 

Del dette innlegget