ST. HANSHAUGEN – ÅFK 1 –1 (0 – 1)

GUTTA SIKRET ETT POENG ETTER Å HA BLITT PRESSET P Å I 2 OMG Åskollen måtte gjøre noen rokkeringer i forkant av denne kampen, siden både Idal og Grøten var uaktuelle. Dette lot seg løse ved at Børsa og Roffe tok plassene deres og gjorde en god jobb. Kollen tok initativet i kampen, og hadde god kontroll på St. Hanshaugen så fort vi fikk tatt ut mellomromspillerene deres. Fremover i banen var vi også gode, og spilte meget variert på gode bevegelser. Dessverre var vi for upresise den siste tredjedelen av spillet. Noe som resulterte i noen halvsjanser. I det 45 minutt kombinerer Backe og Lian godt på venstre siden. Lian som var i storform tok en tunnel på backen og la inn for goal. Han traff nok ikke 100 %, men på første stolpe dukket Stokka opp og satte inn 0-1 til pause. Kollen produserte ikke altfor mange sjanser i denne omgangen, men midtveis ble Stokka spilt frem av Roffe. Alene med keeper fikk St. H keeperen et bein på ballen. 2 minutter senere dømmes det straffe til St. H. etter at Freddy var litt for tøff i markeringen. Straffen settes nede i Stians venstre hjørne. med et tigersprang redder Brekke, men St.H scorer på returen. Etter hvert blir Kollen spillerne slitne og TT velger å legge om til 4-5-1 for å sikre poenget 15 minutter før slutt. Kollen kan være OK fornøyd med ett poeng, og har nå tatt 7 poeng på de 3 første høstkamper.

Stian Brekke 90 Kai Guddal 90 Bjørn E Stabæk 90 B Fredrik Askjem 90 B Ronny Lian 90 1 B Fredrik Volden 90 Amund Evensen 84 Thomas Backe 90 Morten Idal 90 Lars C Stokka 90 1 Rolf Næslund 81 Thomas Kofoed 9 Thomas L Sola 6