SSK – ÅFK 2- 3 ( 0 – 0 )

Stian Brekke 90 Kai Guddal 80 1m, Bjørn E Stabæk 90 Mads Frøshaug 90 Ronny Lian 90 1m, Petter Kalmo 90 1a, Fredrik Volden 90 Amund Evensen 90 Thomas Backe 75 1m 1a, Morten Idal 70 Lars C Stokka 90 1a,  Jan V Haugstulen 15 Geir E Nilsen 10 Jørgen Flåtene 20

Endelig kunne Kollen innta 4.plassen igjen, og det med stil. ÅFK leverte en meget god 1 omg. og burde gått til pause med en komfortabel ledelse, hadde det ikke vært for en rekke kanonredninger av Solbergs målvakt. Emundo Evensen hadde stålkontroll på mitdbanen i denne omgangen og både offenstivt og deffensivt var Kollen gode. Åskollen fortsatte godspillet i 2 omg. og leverte periodevis festfotball. Kollen gikk opp i ledelsen etter litt klikk- klakk spill, ballen endte tilslutt hos Backe som satte den sikkert i mål. Kalmo Jr. (bilde) viste stor innsats i denne kampen og skaffet også straffen, som Lian satte i mål og Kollen opp i 2- 0. Guddal fikk æren av å sende Kollen opp i 3 – 0 etter at han kom alene mot mål og satte ballen nydelig oppe i keepers høyre hjørne. De fleste trodde at matchen var avgjort, men Solberg kom sterkt i de siste 10 min. av kampen og scorte 2 mål. Kollen klarte å ri av de siste minuttene og det endte med seier og 3 meget viktige poeng. Dermed gikk Kollen opp på en 4.plass på tabellen, to poeng foran Konnerud som tapte 2 – 3 mot Team Sif i gårsdagens serierunde