0-1 Fredrik V (Thomas E) 10 min

0-2 Fredrik V (Rashid) 35 min

0-3 Anders (Thomas E) 44 min

0-4 Fredrik V (Effi) 52 min

Skrimsletta bader i sol når vi ankommer lørdag formiddag. Gressmatta er i strålende forfatning og innbyr virkelig til festfotball. Rammen er perfekt når speakeren spiller Bruce Springsteen over anlegget før kamp. Vi har ekstremt mange forfall for tiden og hele 16 mann ute. Likevel stiller vi et utrolig godt lag. De første minuttene er vi litt i koma, men justerer oss mesterlig opp anført av en meget sharp Vidar i kassa. Etter 10 minutter slår Thomas E et nydelig bananinnlegg fra høyre. Rashid tar med seg hele forsvaret på vei til 1. stolpe, noe som gjør jobben enkel for Volden på bakre stolpe som kan heade inn 1-0. Vi fortsetter å dominere kampen. Kommer til en rekke gigantiske sjanser, men Skrims meget gode keeper gjør en fantastisk innsats med å holde dem inne i kampen. Etter 35 minutter løper Rashid opp en ball som er på vei ut over dødlinja, vender opp og setter opp Fredrik V på 45 grader som limer ballen i motsatt stolperot. 2-0. Like før pause får vi en fantastisk overgang hvor Thomas E leder an, utfordrer og før han slipper ballen videre til Anders som dunker ballen i mål. 3-0 som står seg til pause.

Praten i pausen går på konsentrasjon. Vi har dominert enormt i 1. omgang og en meget god Skrimkeeper er grunnen til at ledelsen vår ikke er betraktelig større. Erfaringsmessig vet vi at det er lett å miste konsentrasjonen og bli likegyldige når vi har levert en så solid omgang. Vi har vært veldig direkte i spillestilen og planlegger også trille litt mer ball i leddene enn vi har gjort så langt.

Vi fortsetter å spille en meget god kamp etter pausen. Gutta koser seg med hælflikker og fine kombinasjonsspill. Etter 52 minutter slår Effi et langt frispark til Volden i bakrom som rimelig perverst på halv volley banker ballen i mål. 4-0. Vi fortsetter å dominere uten at Skrim skaper noen verdens ting. Vi har gode muligheter for overganger og mye rom, men makter ikke å gjøre noe mer med det. Vi leverer en solid forestilling vel vitende at vi har

mer å gå på.

Dagens 3 BB:

Effi – er veldig god til å kommunisere og dirigere lagkameratene sine. Viser fin ro med ballen og er flink til å bryte opp og variere spillet. Får en velfortjent assist på målet til Volden.

Vidar – Heltent allerede på oppvarmingen. Praten går hele veien hvor han er flink til å dirigere og sørge for at gutta foran han er på tå hev kampen igjennom. Har et par enormt gode involveringer på innlegg og er faktisk nedpå med en sterk reaksjonsredning like før slutt.

Fredrik V – Når han bestemmer seg, ligger ballen i mål. Så enkelt er det faktisk. Er flink til å utfordre motstanderen og viser avslutningsteknikk av en annen verden.