Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Skal «Zlatanera» B-sluttspillet fredag!

Fredag 11.januar kl. 17.30 starter årets utgave av Kollen Meny Cup med B-sluttspill for lag fra lavere divisjoner. Åpningskampen går mellom Skrim 1 og Glassverket i pulje A. Åtte lag fordelt på to puljer er i aksjon denne kvelden, og avsluttes med finalespill kl. 22.35. Der møtes vinnerne av hver pulje til kamp om pokal!

Fjorårsvinner Drammen FK3 er blant favorittene til å ta med seg pokalen, men cup er cup der alt kan skje. Også Skrim 1, Steinberg 2 og Svene sees på som favoritter og er klare til å gi «Gafferns» menn kamp til døra. Alle de nevnte lagene spiller til vanlig i 5.divisjon og bør på papiret stille sterkere enn sine motstandere fra 6.og 7.divisjon.

DFK3 -trener Gøran Nygårdgleder seg stort til turneringen og forteller at han og laget som vanlig ser frem til å begynne sesongen med vinterens vakreste eventyr. – Dette er en glimrende måte å markere sesongstarten på, slår den entusiastiske treneren fast. – Som regjerende mestre i b-sluttspillet i fjorårets Kollen Cup kommer vi til å legge mye ære i å forsvare denne tittelen, forklarer Nygård ivrig før han legger frem at han har hatt luksusproblemer i laguttaket: – For første gang er vi i en situasjon der vi ikke har plass til å ta med alle i troppen. Konkurranse er sunt, så dette viser bare hvor bred stall vi for øyeblikket har, gliser Nygård.

– Vi har holdt oss i gang i hele november og desember med vår svært så tradisjonsrike Rom&Cola Cup. Her har hele 29 forskjellige spillere vært med hvor den gamle ÅFK/DFK-helten med den fyldige manken Simen A til slutt stakk av med førsteplassen!

Nygårder optimist, men prøver å dempe forventningene om ny pokal noe når han analysere motstanderne: – Når det gjelder årets motstandere i Kollen Cup, kjenner vi Skrim godt etter å ha spilt mot dem i fjor. Glassverket er et lag vi har hatt mange oppgjør mot tidligere som nå har valgt å begynne satsingen på nytt i 7. divisjon, mens Eiker/Kvikk ble seriemestere i årets 7. divisjon. Dette gir oss en liten pekepinn på hvilke lag vi møter, men nå skal det spilles kamper i et litt annet format innendørs og med høyere intensitet så vi kommer ikke til å få noe som helst gratis her!

En sentral spiller for DFK3 er tidligere A-spiller Jørgen Flåtene. Flåtene ser på DFK3 som klokkeklare favoritter i B-sluttspillet og gleder seg til å sparke sesongen i gang. Likevel vil han advare om at jobben må gjøres først og minner om at store lag har falt tungt tidligere. – Hvem glemmer vel ikke da Leeds regelrett kjørte over United i FA cupen for noen år siden…?

DFK3 stiller med følgende tropp i B-sluttspillet av Kollen Meny Cup fredag: 
Rune – Simen – Ketil – Håvard – Pål Remi – Fredrik A – Thomas L – Jørgen – Anders H – Patrick – Idal – Alex – Thomas E – Rashid og Kjetil Nilsen

PULJE APULJE B
Drammen FK3
Skrim 1
IF Eiker Kvikk
Glassverket IF
Steinberg IF2
Svene IL
Austad
Skrim 2

KLIKK HER FOR B-SLUTTSPILLETS KAMPOPPSETT FREDAG 11.JANUAR!

Del dette innlegget