Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Skal blø for klubben vår på mandag

Drammens kaptein Faramarz Nemati er noenlunde fornøyd med poengfangsten de 5 første rundene i året serie, men hevder laget ikke har fått vist sitt fulle potensiale og har mye mer å gå på. Søndag 25.mai gjester puljefavoritt Jevnaker Marienlyst kl. 18.00, og kapteinen har stor tro på at DFK vil prestere og at gutta står klare for å blø for drakta i jakten på en ny trepoenger!

Grei åpning av sesongen
Sesongåpninga har vært helt greit. Vi hadde selvfølgelig ønsket oss full pott, men det blir veldig vanskelig når vi ikke vet hva rekruttlaga stiller med. Det som er positivt er at vi ihvertfall ikke har tapt poeng mot de lagene vi på forhånd føler vi bør ta 3 poeng fra. Vi får en veldig god start på sesongen, med 5-0 over Kjapp. Her kunne det fort blitt mye mer, men en veldig god start på sesongen. Uken etter ble det veldig mange kamper, og her kunne vi og burde vi brukt den breie stallen vår mer, men det var tross alt 2 gode lag vi møtte, med Godset og et ganske sterk Bærum 2 lag. Det viktigste etter disse kampene var å få tilbake godfølelsen mot Lommedalen, noe vi gjorde, selv om det ble en ganske tøff match. Kanskje dette skyldes mange slitne bein etter kampene mot godset og Bærum..?! Mot Mjøndalen 2 så møtte vi igjen et ganske bra lag, samt at de var ubeseiret, og det bygger på selvtilliten dems. Gutta spilte en meget god kamp, spesielt i første og periodevis i annen. At det ble poengdeling her, er kanskje rettferdig, men hadde vi hatt nok vinnervilje her, så kunne vi straffet dem mye mer, med tanke på at de fikk en mann utvist etter scoringen sin.

Har ikke fått vist hele potensiale
Vi har vært veldig uheldige med rekruttlaga, hvor de har stilt med ganske bra lag, og det skulle vi igjen være når vi møtte Asker 2. Her havnet vi under både 1 og 2 ganger, men i denne kampen viste vi at vi virkelig ville vinne! Vi kjempet oss tilbake og snudde kampen, og tok med oss 3 særdeles viktige poeng med tilbake til Drammen. Totalt sett er vi brukbart fornøyde, men vi vet at vi har mye, mye mer å gå på!! Vi har ikke fått vist potensiale som vi til tider har hatt i løpet av vinteren. Men jeg er ganske sikker på at dette kommer seg utover sesongen. Jo mer vi lærer å kjenne hverandre, jo sterkere blir vi! Husk, vi har nesten et helt nytt lag, samt nesten et helt nytt trenerteam, og det tar tid å samkjøre et «nytt» lag.. Men de nye gutta har sklidd veldig godt inn i DFK. Det er typer vi er ute etter, og de har vært fantastiske, spesielt på treningsfeltet, de må bare få ut fulle potensiale sitt i matcher også, selv om de til tider har vist hva som bor i dem! Uansett, en herlig gjeng å bli kjent med, og ikke minst spille med. Gleden hos oss «eldre» gutta er tilbake igjen ihvertfall!

Skal vinne storkampen søndag 
Jevnaker tar turen til Marienlyst stadion, med 1 seier, 1 uavgjort og 3 tap. Dette er helt sikkert ikke slik de hadde ønsket å starte sesongen, og jeg vet de kommer til Drammen full av hevnlystne spillere! De ønsker å bevise at tabellen juger, og det tror jeg vi kommer til å merke i morgen, hvis vi ikke er med fra start. Jevnaker ble stemplet som favoritter blant de fleste bettingselskaper, og jeg vet de kommer til å snu trenden og kjempe seg oppover tabellen, men det skal så absolutt IKKE starte i morgen! Vi skal gi dem kamp fra fløyta går kl.18.00 til spilleslutt!! Det her er hjemmebanen vår, og det skal vi bevise i morgen! Jeg har kjempetrua på gutta i morgen, og vet at samtlige spillere er klare for å blø for den blå drakta!!

Til slutt vil jeg si takk til de supporterne som har tatt turen og sett på oss hittil. Hyggelig om flere stiller opp og heier oss frem utover sesongen, og første mulighet er altså søndag kl.18.00. Sesongen er lang, og flere lag har allerede meldt seg på i ligaen, så dette blir veldig morro og spennende!!

Vel møtt!

Mvh Capt Farra

Del dette innlegget