Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Siste kamp før ferien mandag!

Mandag 9.juli kl.19.00 på Marienlyst spilles siste kamp før ferien når rekruttene til Bærum kommer på besøk. DFK har møtt Bæringene tre ganger denne sesongen uten å vinne, og akter nå å snu trenden. Første møte i år var en treningskamp i vinter som endte 3-3, et resultat som ble gjentatt i sesongpremieren. I Norgesmesterskapet ble det nok et møte med Bærum, men denne gangen var det deres A-lag som stod på motsatt banehalvdel og sendte DFK ut av cupen med 0-2 tap. I serien ligger lagene tett inntil hverandre, og kun 1 poeng skiller i favør Drammen. Med seier over Bæringene kan DFK ta sommerferie helt oppe på en 3.plass på tabellen, mens et uavgjort resultat gir 6.-7.plass. Tap gjør at laget kan risikere å dette ned til 9.plass. Det er med andre ord veldig tett mellom plasseringene etter halvspilt serie.

Trener Øystein Garborg har følgende å melde før sommerpausen:
– Vi er halveis i sesongen og ligger på femteplass. Med tanke på at vi er nyopprykket er det en ok prestasjon. Men jeg føler vi ikke har fått ut potensialet vårt og at vi har veldig mye å gå på. Prestasjonene har variert fra meget bra til langt under pari. Dette er nok ikke så overraskende da vi har et meget ungt lag. Vi har også slitt med langvarige skader på nøkkelspillere. Men sånn er fotballen så det klager vi ikke på. Målet for høstsesongen er å være oftere på vårt toppnivå som da vil resultere i et større poengsnitt.

Det tar tid å bygge opp et nytt lag, finne de riktige spillerene og utifra det ha en stor nok og ikke minst god nok stall. Jeg er fornøyd med de vi har i stallen, men vi må ha inn 4-5 spillere til i løpet av 2012. Jeg håper også å kunne løfte 1-2 juniorspillere fast opp i astallen foran høstsesongen slik at de kan bruke høsten til å utvikle seg videre ved hjelp av en bedre kamp og treningshverdag. Forøvrig får en ny junior sin debut på mandag når Bærum 2 står for tur. Bærum kommer nok med det beste de kan stille, men med Askerkampen friskt i minnet så tror jeg det passer oss bra. Jeg forventer et trøkk uten like fra mine spillere som har lyst til å vise at Askerkampen var en arbeidsulykke slik at vi kan gå inn i ferien med tre poeng i sekken.

Del dette innlegget