Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Silly season er i gang

Drammens første nye signering for 2014 sesongen ble Sindre Horgen. Trener Stian Ramsfjell melder at klubben er glade for å ha Sindre tilbake etter et par års «eksil» i Skarphedin grunnet studier. Ramsfjell kan fortelle at Sindre er en strålende fyr, som i tillegg til de holdningene trenerteamet er ute etter bidrar spesielt med fart og gode ferdigheter 1:1. Treneren røper at klubben er i dialog med flere spennende forsterkninger og at supporterne kan vente seg noen reale «julegaver» i år.

Sindre Horgen 

Trenerlegende Leif Helge Nordahl løftet Horgen opp i A-gruppa for noen år siden og kjenner spilleren godt. – Sindre kom opp igjennom jr spill i DFK i sesongen 2009. Allerede i 2010 som jr spiller debuterte han på A-lagsnivå, han var blant de første juniorspillerne jeg tok  opp den sesongen. Med sin store fart og herlige arbeidsmoral fikk Sindre flere A kamper i ung alder. Selv så jeg for meg at dette kunne bli en av våre kontinutetsbærer med årene. Nå fikk denne planen seg en liten skudd for baugen, da han reiste bort for å ta utdannelse i Bø. ☺

Noen år i Skarphedin har nok gjort han godt. Han har fått god spillererfaring som vi nå kan nytte godt av. Innsatsen, trøkket og hurtigheten hans er nok fortsatt der. Ved siden av å ha verdens beste treningsholdninger er dette en verdifull signering for DFK i arbeidet med å bygge opp nok et storlag.

Også er det som jeg har sagt tidligere. Jeg elsker spillere som kommer hjem igjen og vet hvor de hører til, forteller en strålende glad trenerlegende.

Del dette innlegget