Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Signeringer på deadline day

Like sikkert som at overgangsvinduet snart stenger dukker abstinensene til TT opp om de har nok spillere til å fullføre sesongen. Telefaksen til Coach Sharri har gått varm de siste nettene og han var ikke vanskelig å be da dette hissige bildet tikket inn. Mannen på bildet er selvfølgelig ikke noen nykommer for oss. Henning Thomesen er opprinnelig en Solberggutt med fortid i Strømsgodset og 3050 før han var en del av gjengen vi satset med i DFK. Henning er først og fremst en bra fyr som passer perfekt i garderoben vår. Han har god teknikk, en god fot og kan bekle flere sentrale posisjoner på banen.

Mange store spillere har akslet på seg 99-drakta i klubben vår. Jørgen Sire FlåteneAmahl W. PellegrinoNicolai Njie og Christoffer Kallerud for å nevne noen. Nå er en av de klare for et comeback. Stay tuned…

Før høstsesongen sparket i gang teaset vi at en 99 skulle resignere for oss. Siden han såvidt rakk å debutere for oss før ankelene hans ble offer for en skikkelig femtedivisjonstackling har presentasjonen latt vente på seg. Mannen vi stolt vil presentere er selvfølgelig Nicolai Njie! Nico har etter et par sesonger i FC Oslo flyttet tilbake til Drammen, noe vi er ekstremt fornøyd med! Selv om det harde comebacket i Buskerudballen antakelig gjør at Njie er ute store deler av sesongen er vi veldig glade for å ha han tilbake. Vi gleder oss allerede til å se deg tilbake på banen. Siden Bjørn Reiersrud gjettet riktig signering er han en stolt vinner av vårt nye, tidsriktige og sinnsykt kule Åskollenskjerf. Velkommen tilbake #NN99!

Del dette innlegget