Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Sesongavslutning lørdag! 2.div.neste!

Shala – la – la. Sha –la – la –

«Til sengs med fienden», var overskriften da jeg ble utfordret til å skrive et innlegg i februar. Hvilken klubb, hvilke spillere og hvilket trenerteam(!) !!! Vi visste vi holdt et høyt nivå, men at det skulle ende med opprykk…!!

La det være sagt med en gang, det har ikke vært en «walk in the park». Avdelinga har vært tøff, og ingen kamper har vært lette! Vi har heller ikke fått noe gratis. Tøffe kamper mot 2. lagene til Adecco – lagene, og fadesen med Kjapp, som ble diskvalifisert, og JIF som tok inn 3 poeng på oss uten å spille…!

En svak periode i høst som først og fremst skyldtes karantener og skader på sentrale spillere, gjorde at vi som gruppe fikk noen tøffe mentale utfordringer, men vi kan med stolthet si at den utfordringen tok vi! 
Vårt offensive spill har gjennomgående holdt høy kvalitet i hele år, men antall baklengs er vi ikke fornøyd med, selv om vi har hevet den delen av spillet vesentlig de siste kampene!

Nå venter siste kamp med Skarphedin som motstander i høyborgen, Marienlyst. Vi ønsker å avslutte med stil! Noen spillere med begrenset spilltid i år, vil få muligheten fra start. Nettopp bredden i stallen og kvaliteten på treninger med 16 – 22 spillere tilstede hver gang, har vært en avgjørende suksessfaktor! Flere av klubbens lovende juniorer har hospitert jevnt og trutt. Moro å konstatere at etterveksten er god!

Til slutt en takk fra en «aldrende» fotballtrener! Takk til DFK som klubb, en ekstremt flott treningsgruppe! (for en garderobekultur) og ikke minst resten av TT. Unge trenere som Lars Gunnar og Stian holder allerede høyt nivå. Sky is the limit. Og kanskje «pensjonisten» går for 40 strake trenerår….?
Sha – la – la. Sha – la – la la!
Sjåast på lørdag. Vi avslutter med stil både på banen, på sidelinja og på kvelden…..!
Harald

Del dette innlegget