0-3 Fredrik V (Jørgen F) 30 min

0-4 Fredrik V (Morten) 37 min

0-5 Fredrik V (Thomas E) 42 min

0-6 Fredrik V (Anders Myr) 56 min

Vi har en god oppvarming og inngang til kampen, fast bestemt på å gjøre en helhjertet jobb før sommerferien. Vi visste at med seier i dag kunne vi gå forbi Marienlyst på 4. plassen og bare være 1 og 2 poeng bak henholdsvis Steinberg og Drafn på 3. og 2. plass.

Vi begynner litt nervøst, tydelig preget av at vi ikke er vant til å spille på annet underlag enn kunstgress. Naturgresset på den erværdige Vinn-banen i Sande er bra, men uvant for feinschmeckerne på DFK3. Likevel tar vi styringen selv om treffprosenten er dårligere enn hva vi er vant til. Etter 19 minutter får Peter ballen utenfor 16-meteren, lader slegga men skuddet blir blokkert før Evensen tar tak i ballen som med 2 sålefinter bestiller 2 pølser i lavkarbobrød med ketchup tur-retur av Sandebacken og -keeperen før han bredsider ballen i mål. 0-1.

9 minutter senere får vi et frispark på 24 meter. Jørgen F klemmer til et realt kremmerhus som blåser ballen i nota bak en totalt utspilt Sandekeeper. Ryktene fra bygdetrollet i Sande skal ha det til at prosjektilet Flåtene sendte i nota aktiverte flyalarmen i Holmestrand.

Nå ser det ut som om vi har fått kampen inn i vårt spor – for etter 30 minutter leverer vi et mønsterangrep når Thomas E på et langt oppspill bryster ballen tilbake til Jørgen F som på hel volley ser Volden i bakrom som trygt legger ballen i mål.

Etter 37 minutter får vi corner fra høyre side. Mortens millimeterpresise corner finner den minste panna i feltet på 1. stolpe når Fredrik V enkelt kan heade ballen i mål. 0-4.

5 minutter senere fosser Thomas E gjennom Sandeforsvaret på et diagonalløp med ball. Tidligere nevnte Sandeback prøver å skrelle ankelen til Thomas i påvente av nypotetsesongen, Thomas holder seg oppe før han trer gjennom Fredrik V på venstrekanten som får en enkel oppgave med å bredside ballen i mål.  0-5 og ekte hattrick på godeste Fredrik V på intet mindre enn 12 minutter. Grisedeilig!!!

I pausen blir vi enige om å holde det spillet vi tidvis leverte i 1. omgang oppe, ikke falle i prestasjonene og ha rett fokus. Sande har vært tannløse og det er opp til oss å ikke senke prestasjonene.

Etter 56 minutter blir Anders Myr satt opp rettvendt som med en nydelig pasning spiller fri Volden på et perfekt timet løp som alene med keeper øker til 0-6. Etter dette tror jeg det gikk opp et lys for oss om at nå var det snart sommerferie. Vi begynner å gjøre det fryktelig vanskelig for oss selv i de valgene vi foretar oss og nivået synker. Vi vil gjerne så mye mer, men spesielt i den siste 1/3- delen av banen er vi litt uryddige. Kampen ebber ut uten så mye mer å si om den saken og vi kan ta en velfortjent ferie vel vitende at vi er ubeseirede de siste 6 kampene etter en litt ruskete start. Fortsatt ubeseiret i draktene til Stian.

Dagens 3 BB: Jørgen F, Fredrik V og Thomas E