Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Så vidt ute av vinterdvale

Like sikkert som at pollenallergien er i anmarsj, begynner B-gjengen såvidt å røre på seg igjen.

Utrolig, men nok har B-gjengen begynt å trille ball igjen etter en meget deilig og vel fortjent vinterferie. Med unntak av Rom&Cola (som Amahl fortjent stakk av med seieren i), en hederlig innsats i Kollen Cup, har B-gjengen for det meste holdt seg i ro. Forresten, det er en sannhet med modifikasjoner. Patrick hadde et fantastisk initiativ og inviterte gutta på ghetto-basket i crib´en sin. Innsats kompenserte for ferdigheter og gutta kunne i det minste skimte med en meget imponerende basket-garderobe til tross for relativt konservative kleskoder til hverdags. Effi fikk vist frem gang-signs´a sine. Kai, fikk vist frem et uortodoks hoppskudd verden aldri før har vært vitne til og Lunde fikk endelig betalt for endeløse 3-poengerdriller på garasjeveggen på Åskollen Hills i barndommen. Det var få som tvilte på at Patrick var på hjemmebane, tatt i betraktning at han var en av ytters få som faktisk hadde et repertoar å spille på. Likevel må Thomas E nevnes som den store profilen i denne ghetto-konkurransen til tross for en i overkant lav terskel for feil. Anders Myr overrasket oss med et par gjesteopptredener. Siden han hadde tatt turen helt fra selveste New York, var spenningen stor til hva han hadde med i bagasjen. Når sant skal sies, hadde nok Myr vært og kjempet helt i toppen med Patrick og Thomas E om det ikke var for at han ikke hadde fått med seg dobbeltstuss/travelling/brøyt-reglementet i basket, herunder også Ghetto-basket som vi altsp spilte.

Men, så tilbake til det sportslige (?). Hva er nytt siden forrige sesong? Vi har blitt et par spillere fattigere. Rune har lagt fotballskoa på hylla, Aleks har emigrert tilbake til Krøagero og Simen har bytta ut Schwims i Norsk søle med deilige italienske lakksko i Milano. I tillegg er det verdt å nevne at Karan gikk på en liten smell i Kollen Cup med avrevet akilles, noe som kan indikere at vi desverre må klare oss uten han den kommende sesongen. Kjenner jeg han rett, blir han å bidra som vise-gaffer den kommende sesongen. God bedring kompis!

Vi i b-gjengen er så heldige å ha en ekstremt god stamme i laget. Gutta har tatt utfordringen med å hente forsterkninger for den kommende sesongen og så langt har det sett veldig bra ut på treninger.Vi kommer til å begynne med treningskamper om et par uker, og da vil vi vite mer om hvem som blir med og ikke. Vi er avhengige av å ha nok spillere, vi skal være seriøse i det vi foretar oss i forhold til de begrensede aktiviteter vi har valgt å legge oss på, men vet også av erfaring at vi trenger en stall på 20-25 mann for å komme gjennom en sesong uten problemer. På den første treningen kunne Peter også informere at spillergruppa hadde hatt møte og at han med 100% valgdeltakelse kunne informere at han enstemmig alene hadde blitt valgt inn i spillerutvalget for 8. året på rad! Gafferen ser ingen grunn til å betvile dette til tross for at virkemidlene som var brukt i prosessen var noe både Vladimir Putin og Kim Jong Un kunne anerkjent.

Med halvannen måned igjen til seriestart, lover dette veldig bra! Snart braker det virkelig løs igjen!

– Gaffer

Del dette innlegget