Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Runar – DFK 2-4

Etter en forferdelig innledning på høstsesongen med tre strake tap klarte Drammen å reise seg og komme tilbake med en sterk borteseier over Runar. Med flere spillere tilbake fra ferie og skade har DFK hatt en god treningsuke og møtte godt rustet til kamp. Evigunge midtbanemotor Thomas Backe brettet opp ermene og inviterte de rutinerte herremennen Moldvær og Pedersen til å dra frem noen ess fra ermene. Summen ble et strålende lagsspill av godt, gammeldag DFK-merke.

I denne kampen fikk vi se et kompakt DFK som flyttet beina godt sammen og hadde god kontroll defensivt. De blåkledde Drammenserne skapte flere sjanser, og hadde et par veldig feite på gode overganger. Med enda større nøyaktighet kunne sifrene i målprotokollen blitt virkelig stygge for hjemmelagets del denne kvelden.

1-0 kom etter at Kalmo ble spilt fri av «Bulldozer Backe.» Supperangriperen gjør en god 1. berøring og smeller kula kontant i nettet. Molly økte ledelsen til 2-0 på straffe etter at Kalmo nok en gang jobber utrettelig. Ved å jager en i utgangspunktet håpløs ball, presser Kalmo Runarkeeperen så mye at burvokteren til slutt må ty til ulovligheter for å hindre scoring.

Etter pausen lå DFK fortsatt kompakt.  Et av kvelden vakreste angrep ble rullet opp ved en nydelig overgang der Molly legger over på bakre stolpe til Christer Pedersen. Sandfotball-maestroen lar seg ikke be to ganger og hamrer inn 3-0 på volley. I denne perioden går Runar opp i liminga og DFK skaper enorme muligheter til å score, men unøyaktigheter i avslutningsøyeblikket forhindret ytterlige ledelse. Istedet setter Runar 3-1 på frispark. Da ville Abdi vise seg frem og gjorde et strålende forarbeid til Knudsen, men spissen setter ballen i stanga. Kalmo så da sitt snitt til å pynte på den personlige målstatistikken, stormet frem på returen og satte inn gjestenes fjerde nettkjenning. Helt i sluttminuttene fikk Runar nok et trøstemål og fastsatte resultatet til 2-4.

Trener Ramsfjell var strålende fornøyd med seieren og oppsummerte at dette var en solid kollektiv seier med en «Go» i laget det var deilig å ha tilbake!

BB: Kalmo, Backe og Garmo

Del dette innlegget