ROS 2 – ÅFK 2-4

Nok engang var Kollen tidlige ute til en kamp, til en del av spillerenes store fortvilelse, og når hjemmelaget ikke engang har klargjort noen garderobe blir det mange uff og ork fra spillerne. I søken av å finne en ledig garderobe ble det av flere foreslått av vi skulle skifte sammen med ROS sitt 18 årslag (jentelag), skal ikke nevne navn noen navn her, men trenerteamet ble litt bekymtret over hvorkonsentrasjonen til spillerne ville være før denne kampen. Coach N hadde på forhånd vært å sett ROS 2 etter de hadde noen oppsiktsvekkende resultater mot de nadre topplagene. Beskjeden var klar De er gode fremover, men rufsete bakover. Kollen gikk ut et kjempe tempo, og fikk mange  fine overgnager som kunne resultert i scoringer, men en god ROS keeper holdt dem inne i kampen. Men etter 14 min vinner Rolfen ballen etter en døball og ordner 1-0 ledelse til  Kollen. Dessverre tar det Ikke  lang tid før Ros utligner på Døball uff og vi er tafatte på døballer imot når skal Kollen lære???? Rett før slutt blir Rolf spilt igjenom, men mister ball. Allikevel klarer han innenfor 16 m å vinne ballen tilbake og fra en umulig

vinkel sette ballen i kassa. 2-1 rett før pause. Viktig scoring rett før pause.

Andre omgang begynner bra for kollen og etter 10 minutter på et langt innkast finner Henning , Lao Larsen som

kontant header ballen i mål. Kollen punkterte kampen med denne scoring

og begynte å slappe litt av.Noen kontringer fikk ÅFK, blant annet bommer Næslund på maål anlene med keeper. Antageligvis fikk han for god tid i denne situasjonen.Like etter på kommer et nytt gjennomspill til Rolf fra David Correia,ÅFK spissen gjør ingenfeil og Kollen leder 4-2. Nå skulle alle score og gutta dyttet fremover,

noe som ga ROS spissene rom på kontringene sine. Og i det 85 min klarte de å overliste ÅFK’s gode keeper