Romsås IL – Drammen FK 1 – 3

Etter tidenes verste kamp mot Røa i min tid som trener for Drammen fk, gav spillerne svar på tiltale. En meget god treningsuke ble fulgt opp av en solid kamp der engasjementet og innsatsen var der den skal være.

Vi vinner fortjent 3-1 etter å ha skapt et tosifret antall sjanser, løpt og jobbet som et lag. Etter som kampen åpner seg opp etter pause rundspiller vi til tider hjemmelaget og bør score flere mål. Men det er deilig å se at gutta står frem.

Det skal sies at vi slipper Romsås litt for lett til i perioder av kampen, men vi fikk 3 poeng og det er det som teller akkurat nå.

Kalmo og Nije gjør en strålende kamp og er banens to beste spillere i hver sin spissrolle. Jeg vil også trekke frem laget Drammen fk idag, bra jobba boys.

21.08.12, Grorud kgr: Romsås IL – Drammen FK 1 – 3