Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Reisebrev fra Gøteborg + + +

Årets treningsleir gikk til Sverige og St. Jørgens Hotell, og over 35 personer fra både a- lag, b-lag og jr- lag var påmeldt. Vi opplevde gode treningsforhold og kort avstand til treningsanlegg. Alt i alt var dette en meget god treningsleir både sosialt og treningsmessig. Vi takker alle sammen som var med og reiseleder Hagel for en flott tur.
FAKTA: Sted : 10 minutter fra Gøteborg sentrum Hotell : St. Jørgen Hotell Tid : Onsdag 6. april – Søndag 10 april Antall deltakere : ca. 35
ONSDAG : Årets treningsleir var lagt til Sverige og St. Jørgen Hotell som lå ca. 10 min. fra Gøteborg sentrum. Nærmere 30 reiselystne spillere og ledere møtte opp ved Drammenshallen kl. 17.00 for avreise, med en god miks fra både a-laget, b-laget og juniorlaget. Reiseleder for turen var El Richard Hagel som sammen med Fredrik Askjem så ut som to jordbær da de ankom avreiseplassen med rød cabriolet og røde luer. Turen nedover tok mellom 3 og 4 timer. Dessverre var ikke alt helt som det skulle når vi kom. Eieren av hotellet var mer opptatt av å legge fliser enn å hjelpe Hagel med å få stilt inn kampen mellom Liverpool og Juventus, i tillegg var det litt andre romstørrelser enn vi hadde fått beskjed om. Hagel syntes ikke noe særlig om dette, men heldigvis jenket det seg til. Rashid gjorde en god jobb i ny fordeling av rom og alle kom omsider på plass. Noen var mer heldige enn andre og fikk boblebad på rommet sitt, dette gjaldt 4- mannsrommene, mens andre måtte nøye seg med et par «snorkere» på rommet.
TORSDAG : Frokosten startet 07.30, med påfølgende trening klokken 09.00 for begge lag. Ikke noe ferie altså for de som hadde håpet på det. Det ble en rolig trening for både a- og b-lag med fokus på teknikk og litt rehablitering etter flere internkamper i starten av uken. Baneforholdene viste seg å være gode, i tillegg var det kun 7 minutter å gå til treningsfeltet, det var positivt. Ved 12 tiden var det klart for lunsj. Gutta koste seg med aviser og tok det med ro. Etter lunsjen tok noen seg en tur på super` n, mens andre tok seg
en liten lur. Kl. 14.30 var det klart for ny trening etterfulgt av første runde av Rom & Cola cup. Etter middag ble den årlige Sports- quizen delt ut, før alle sammen dro på Nye Ullevi og så kampen mellom Vålerenga og IFK Gøteborg. Vi satt midt inne i røkla sammen med klanen og fikk innsyn i en helt utrolig gjeng med supportere.
FREDAG : Treningen var utsatt en time denne dagen og var ikke før klokken 10. Noen fikk dermed seg en liten lur på øyet ettersom frokosten var kl. 07.30. På kvelden hadde Kollen Generalprøve mot Råde foran den neste ukens viktige kamper mot Hønefoss SK og Kongsberg. Åskollen gjorde en god kamp og vant denne 1 – 0. LØRDAG : Den første økten besto
hovedsaklig av avslutningen på årets Rom & Cola Cup. Se lenger frem for resultatet. Etter økten skulle det plukkes ut en spiller fra hvert- lag til å ta kjøkkentjeneste både til lunsj og middag. De som ikke hadde møtt opp til frokost denne dagen måtte kjempe om dette. Konkurransen besto av å snurre 10 ganger rundt en ball, løpe ca. 100 meter og snurre nye 5 ganger rundt ballen. Noen viste seg å lide mer av sjøsyken enn andre og flere nestenkollisjoner med publikum ble avverget i siste sekund. Stensrud, Volden og Frøshaug ble de heldige/ uheldige som måtte gjennomføre kjøkkentjenesten. Frøshaug kunne ikke stille på løpingen og ble derfor automatisk plukket ut. Juniorspillerne Rick og Petter Kalmo måtte også gjennom et lite rituale for å bli virkelig godkjent i a- stallen. Kun med hjelp av en fotballstøvel skulle de komme seg tilbake til hotellet. Bildene under viser at dette ikke var altfor lett uten å bli oppdaget. Det ble ingen B- kamp mot Gerdskensk denne dagen, men derimot en internkamp mellom b- laget og a-laget. A-laget besto av spillere som ikke hadde spilt gårsdagens kamp mot Råde og noen spilte 1. omgang. A- laget vant klart etter 2 * 30 minutters omganger. Etter middagen var det klart for retting av årets sporstquiz. Vinnerne ble overraskende Backstreet Boys som tok the Double på årets treningsleir. På kvelden var det en felles samling på konferanserommet på hotellet. Der ble det arrangert en egen Playstation Singstar konkurranse hvor Gøran og Børsa stakk av med seieren..
SØNDAG Noen slappet av litt lenger enn andre i Sverige, og noen stoppet en tur på grensen og spiste litt god mat. Alle kom seg trygt hjem.
ÅRETS ROM& COLA og SPORTQUIZE
BACKSTREET BOYS TOK THE DOUBLE! Backstreet boys med Kaptein Frøshaug, Bakke, Idal og Lund tok the double på årets treningsleir. De gjorde en god figur i Rom & Cola cup og vant finalen 1- 0 mot overraskelseslaget Team Fastfodd med Rashid, Dr. B Stensrud, Guddal og Greven i spissen. Backstreet Boys gjorde også jobben sin i årets Sports- Quiz og med 29 av 30 mulige poeng sikret de seg the Double. Dette er andre gang i kollen historien at et rom tar det Double, sist var i 1996.
BOYBAND GØRAN OG BØRSA TIL TOPPS I SINGSTAR KARAOKE Med Boyband look, sving i hoftene og utrolige stemmer stakk Gøran Marinius og Børsa av med seier i årets Playstation Singstar konkurranse. Sosserommet med El «Rocco» Hagel og Fredrik Askjem hang lenge med i konkurransen,
men måtte gi tapt i siste sekund. Favorittene Dr. B Stensrud og Kai Guddal røk noe overraskende ut allerede i innledende runde. Det ble nok engang en flott treningsleir der vi fikk mye ut av det sportlige og sosiale. Hyygelig at hele 35 personer var med. Dette ga oss en fin mulighet til å bli bedre kjent på tvers av lagene.

Del dette innlegget