Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Referat fra oppkjøringen

Januar: Vi begynte lørdag 5.1.97 med innetrening i St. Hallvardhallen, 20 mann møtte opp. I hele januar trente vi 1 gang inne med løping først, og 2 ganger ute på Glassverket grus. Gjennomføringen av treningene var bra, og vi hadde et snitt på 15 mann pr. trening. Det ble lagt vekt på kondisjon og enkle tekniske øvelser.


Februar: Tendensene fra januar forsatte, med bra oppmøte og gode økter. I midten av februar sluttet vi med innetreningene, og startet med treningskamper (se treningskamper). Nå ble treningsforholdene veldig dårlig, og banen så ut som en skøytebane. Dette resulterte i at vi måtte gå over til intervall trening, litt tidligere enn planlagt. Dette var 3 uker uten å spille fotball, bare kondisjonstrening.


Mars: Etter de meget elendige treningsforhold i februar kom vi igang igjen etter planen. Det ble satt opp en prioriteringsliste frem mot seriestart. Det ble også delt ut et evaluerings skjemaer, som ikke kom tilbake. Isen smeltet og kvaliteten på treningene økte, ved enkelte treninger var vi 20 mann. Treningsmengden gikk litt ned, da vi tok oss en lang påskeferie. Serielaget skulle ha satt seg, men konkuransen var både hard og bred.


April: Det gode trenings oppmøte bare forsatte og forholdene var bra. Torsdag 10.4.97 reiste vi til Danmark på treningsleir, vi skulle trene 2 ganger og spille 2 kamper (se treningsleir). Vel hjemme fra Danmark bar det rett ut på grusen igjen. I denne midtre perioden av april ble det lite trening, men mange kamper. Vi spilte 5 treningskamper på 11 dager og trente 4 ganger. Mot slutten av april ble det fryktlig vondt å trene, fordi grusen var både støvete og hard. Beskjeden vi fikk fra kommunen var at ingen kom utpå gresset før 12 mai. En hard, men fin måned for oss med mange kamper.

Del dette innlegget