Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Prøv byens beste pizza og kebab hos TAKI

Til alle våre arrangementer er TAKI vår faste leverandør, disse gutta har fokus på kvalitetsmat og rask service. TAKI har vært med og støttet Åskollen FK i snart 20 år, og er «still going strong».

«FERSKE RÅVARER, EKTE MATGLEDE OG BYENS RASKESTE UTKJØRING»

I over 20 år har vår forretningside basert seg på å servere fersk mat til gode priser og med byens raskeste levering. Kundene våre er alltid i fokus, og derfor prøver vi hele tiden å ekspandere vårt tilbud.

Hos TAKI er hygiene første prioritet, og derfor har de lagt ned mye arbeid med å innføre meget strenge rutiner for hvordan alle som jobber hos Taki Pizza og Grill skal behandle maten. Deres renholdplan innebærer bl.a rutiner for måling av temperatur på kjøtt og grønnsaker, oppbevaring, vasking, og sterilisering av kjøkkenredskaper.

Pizza Hut is testing a new concept called “Skinny Slice” Pizzas in Toledo and West Palm Beach. The pizzas feature 30 percent fewer calories than a traditional pie and include a new, thinner crust type that is lightly topped. A large Skinny Slice Pizza begins at $11. [Via MerlinFTP Drop]

De har et stort meny utvalg både i sin restaurant på Strømsø Torg og på sine takeaway menu. Trenger du god mat til et selskap eller på fredagskvelden kan TAKI levere dette raskt eller ta en tur nedom dem på Strømsø Torg, her er det avslappet atmofære med god mat og sport på flere store TV skjermer.

Ta med deg kamerat gjengen og stikk innom TAKI for en matbit og en Premier League kamp. Her vil du oppleve god service og gjerne en fotball prat med driverne Rashid eller Taher.

En levende klubblegende

Åskollen FK oppfordrer sin følgere å følge TAKIfacebook eller Snapchat.

Del dette innlegget