Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

PREVIEW – KOLLEN ROAD AWAY

Ikke før vi har landet etter gårsdagens 5-1 seier over Vikersund og blitt ferdig med evalueringer og 1-til-1 samtaler starter forberedelsene mot neste kamp som er allerede på fredag. We go again – this does not f@ckin´slip!

For første gang i moderne tid har vi gleden av å være bortelag på hjemmebane. Hjemmebanen vi snakker om er selvfølgelig Kollen Road, en bane med en helt spesiell plass i klubbhjertet vårt. Stedet som ble vitne til at vi sikret utallige opprykk, kretsmesterskap og legendariske oppgjør mot divisjonsrivaler fra andre deler av byen.

Hvem glemmer vel det durabelige oppgjøret i 1. runde i cupen 2007 da Godset kom på besøk og vi like greit satte publikumsrekord med 2200 tilskuere? Eller hva med den avgjørende kvalikk-kampen til 2. divisjon da vi feide et meget høytsvevende Førdelag av banen og ikke ga oss før det stod 8-1 på måltavla? Og da har vi ikke engang nevnt Åskollen FKs rekke på 47 hjemmekamper (1998-2002) uten tap under Coach Nordahls lidenskapelige ledelse som virkelig befestet Kollen Road sin posisjon som Åskollen FKs fort.

Siden kamper i inneklemte helger i mai er som kryptonitt for oss har vi særdeles mange forfall til denne kampen. Vi ser oss derfor nødt til å hente inn noen nye spillere, muligens uten å ha sett alle i aksjon enda. Det er ingen hemmelighet at vi har hatt store problemer med spillerlogistikk mens Kings Arms har vært stengt. Vi har heldigvis fått forsikringer fra daglig leder i Brække Eiendom at nye drivere snart vil være på plass, frem til dette er i orden ser vi oss nødt til å improvisere. Mer info om nye spillere vil komme nærmere avspark fredag 19.00.

Del dette innlegget