Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Peder er kommet hjem

Christer Pedersen er tilbake i klubben etter flørten med Spa/Bra og klar for innsats i Kollen Meny Cup. Trenerduoen Bråthen/Ramsfjell er godt fornøyd med å få den lille teknikkeren i sine rekker og hevder DFK har fått en solid forsterkning. Pedersen var tidligere sterkt delaktig da klubben vår klarte det historiske opprykket til 2.divisjon 2008, og gjorde seg godt bemerket i denne divisjonen året etter. Pedersen er en ballteknikker med stor spilleforståelse som trives særs godt innendørs og er med på å løfte laget betraktelig! (- med unntak av en viss intern juleturnering i GIF-hallen, red.anm.)

Drammens nye trenerteam forteller før turneringen at de tenker først og fremst at Kollen Meny Cup blir en kjempefin mulighet for dem til å bli enda bedre kjent med spillerne. – Det vil også være en fin mulighet både for spillerne og laget til å vise seg frem i et hektisk og konkurransepreget klima, tillegger Ramsfjell. – Når det gjelder egne sjanser ønsker vi alltid å prestere, spesielt gjevt er det å prestere i egen cup. Grorud og Vestfossen gjør det som regel godt i trange Mjøndalshallen og blir skumle konkurrenter i en eventuell tittelkamp, analyserer trenerne.

Pulje 4 er en relativ åpen pulje der Drammen FK nok er den største favoritten til å ta seieren. DFK gjorde en flott innsats forrige sesong og avsluttet med en fin 5.plass i 3.divisjon. Drammen BallKlubb blir et spennede lag å møte. Som nyopprykket til 3.divisjon jobber klubben med å innhente forsterkninger og gjøre seg klar til de nye utfordringene som kommer. Hvor langt DBK har kommet i forberedelsene vil vi nå få et innblikk i til helgen. Konnerud er outsideren i pulja. Laget fra høylandet har vært inne i en aldri så liten bølgedal de siste årene, men klubben som kommer fra en stor bydel med 10.000 innbyggere og tusser i fotballspillere som nå har tatt steget over i A-lagsrekkene. Hva som kommer ut av det vil fremtiden vise, men potensialet er stort og kanskje vi allerede i årets turnering vil få se ungguttene blomstre? Vestfossen 2 vet vi lite om. Klubbens A-lag rykket ned til 4.divisjon i høst, og det kan by på utfordringer å holde på de beste spillerne i stallen. Tappes A-laget for spillere vil dette også få konsekvenser nedover i systemet. Uansett om Vestfossen stiller med unggutter eller «gamliser» er det grunn til å tro at de vil holde tradisjonen med å prestere godt i cupen.

Del dette innlegget