Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

PÅMELDING KOLLEN CUP 12 OG 13 JANUAR 2024

Endeling Kollen Cup igjen!

Åskollen FK arrangerer, tradisjonen tro, Kollen Cup i Mjøndalshallen fredag 12. og lørdag 13. januar. Kollen Cup er distriktets største innendørs turnering for seniorlag.

Turneringen spilles i et format som er skreddersydd for underholdende fotball, mange mål og markerer en perfekt inngang for lagenes oppkjøring til en ny sesong.

Det spilles gruppespillkamper 7 mot 7 med store mål som avsluttes med sluttspill for å kåre en vinner. Vi legger opp til en fredagsturnering for lag fra lavere divisjoner og en lørdagsturnering for de lagene som er høyest rangert i seriesystemet. Seeding vil foregå basert på lagenes plassering i årets seriesystem.

I tillegg til å dele ut pokaler til nr 1 og nr 2 på fredag og til nr 1, 2 og 3 på lørdag, vil det bli kåret «Turneringens beste spiller» og «Turneringens toppscorer» etter finalene på fredag og lørdag.

Påmeldingsavgift pr. lag er 3000 kr og må være innbetalt til kontonummer 1503 85 48058 eller vipps 87109 for at påmeldingen skal være registrert. Merk betaling med navn på lag.

Meld på laget ditt og sørg for at dere kan starte den nye sesongen med et godt sportslig utbytte, litt show og mye moro! Erfaringsmessig blir plassene raskt fylt opp, så hiv dere rundt! Vi opererer med påmeldinger etter førstemann til mølla-prinsippet. 

Påmelding gjør du her: https://aaskollen.no/kollencup/

Del dette innlegget