Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

På treningsleir i Blokkhus

Vi dro avsted fra Drammen med hele 35 mann og en dame. Totalt 36 stykker var med årets treningsleir. Det var litt av en kabal å sette sammen bil og romfordeling, men tilslutt gikk også dette greit. I Danmark skulle vi også møte årets keeper Thomas Gill. Turen over gikk greit og etter hva vi TT fikk med oss var alle tidlig på plass i lugarene sine, etter en flott felles middag med etter følgende landskamp, som for øvrig igjen var av det elendige slaget rævafotball.
Vel fremme i Danmark bar det rett til vårt kjære Blokkhus, loseringen skjedde ikke uten dramatikk da rom 204 plutselig stod uten et rom, men også dette løste seg. Leierens første trening ble som vanlig litt forsinket, da vi ikke fant riktig bane (sålangt alt somdet pleier). Etter hvert kom vi gang på en flott matta kun 5 minutter kjøring unna. Et 30-talls fotballkåte spillere rev frem det nye utstyret fra Finta og gjorde seg klare til økt. Økta ble avsluttet med en internkamp, som ble veldig jevn. Dagens andre økt var en full kamp mellom ÅFK 1 og ÅFK 2. Kampen endte 2-2 og kamps store profil ble Erik Nordaldo med en flott scoring for ÅFK 2. Tordagskvelden ble tilbrakt på rommene, men romsjef Næslund for 206 skapte underholdning 1 reisgutta da han med en lånt Stensrud video. Det var tidlig kvelden på dette rommet.
Ikke alle var like klare for ny økt fredagsmorgen. Sist ut som alltid var Hokey 87. Grunnen ser vi nok på disse to bildene av morgenfuglenen Findus og Pasta Joe. Ganske rart at disse to voksene karene som snorker i duo og som får sunget godnatta sang for seg på senga før de får hvert sitt lille nyss på kinnet av Børsa ikke drømmer søtere. Men de eldste «ruler» på rommene som vanlig og en 1 reis gutt må regne med å få en del mindre aktraktive jobber !

Hokey 87 blir rundlurt av Gylna Tider og taper 1-0, til ville protester fra Barcalaget. På bildet ser du et av mange suksess faktorer Gylna Tider vant på: Vice Vice har etablert et godt første forsvarer press og i riktig avstand og vinkel setter andre forsvarer Rune Nilsen inn sikringen og offside linja ! Lørdagen bestod av en økt og en kamp. Økta på morningen ble brukt til dødball, samt keeper trening. Dette var en litt lettere økt enn hva vi hadde hatt sålangt og gutta var meget spente på hvem som skulle få starte kampen senere på dagen.
Samboer paret Frøken Johansen og Stokka kunne ta det rolig denne dagen. Stokka sleit med en strek og hvilte resten av treningsleieren, mens Monica hadde kun å forberede seg til kampen senere utpå dagen Kampen ble spilt mot Lillesand et lag som også spiller i 4 divisjon. ÅFK gikk respektløs ut og la an tonen. ÅFK styrte denne matchen fra A-Å, men var meget ineffektive og vant kun 2-1. Det burde ha vært 6,7-1. Lillesands scoring kom etter en litt artig episode, der Pasta Joe sparker ut en tilbakespill. Ballen blir tatt av vinden og faller ned i beina på Lillesandsspissen på ca 30 m som med vinden i ryggen klarer å sette den i kassa bak ÅFK keeperen.

Senere på kvelden var det klart for den årlige byturen til Aalborg. Som vanlig var det forspiel på rommene, mens Finta og Pasta Joe sammen med Supportersjef Tor Arne organiserte festlokalene vi hadde leid. På forhånd hadde alle rommmene fått utdelt en sang de skulle fremføre.
Her ble det ikke spart på noe. Rommet til Cato med sanger Tor AH sang «Eye of the Tiger». Her kom Fredrik O og Cato ut i bokse hansker med hver sin coach, og kampen gikk hardt for se med Kurt Arne Hansen i bakgrunn. Halveis ut i matchen kom Erik Nordaldo ut for å illustere ny runde. Ikke noe vakkert syn kan jeg garantere, da han kun var iført lånt truse og BH av lagleder Monica Johansen. Hokey 87 fremførte en boyband låt med barkropp Børsa som «headsinger», mens Finta, Pasta Joe og Emundo koret. Den største overrakelsen kom nok fra 1 reisrommet til Vegar, Tommy og Thorstein. I ført små trange rosa topper og noen bevegelser vi aldri har sett maken til. Helt klart at Thorstein burde vært meldt på Idol. Etter festen bar det i en innleid buss til Aalborg, hva som skjedde her og hvor mange som rakk bussen hjem er usikkert, men ryktene går om at noe ble fullere og fullere på Maxzim og måtte bæres ut derifra, mens andre ikke kom hjem før utpå morgen kvisten, en time før avreise.

Del dette innlegget