Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

-På tide med en takk

Søndag 20.mai spilte Åskollen 1.runde-kamp i NM for aller første gang foran rekordmange tilskuere, og motstander var selveste Strømsgodset IF. Åskollen FKs formann, Richard Hagel har
latt den store cup-kvelden synke inn, og føler nå et sterkt behov for å takke omgivelsene! Søndag kveld går inn i historien som en av de mest minnerike kveldene i Åskollen FKs historie. Aldri før har vi møtt så god motstand i en obligatorisk fotballkamp, aldri før har vi hatt så mange tilskuere på en kamp og aldri har så mange av klubbens medlemmer vært engasjert i et så stort arrangement samtidig! En varm takk må naturligvis umiddelbart rettes til våre spillere, som først og fremst greide å kvalifisere seg til NMs 1.runde, etter sterke prestasjoner i kval.kampene, først mot Jevnaker borte og dernest Konnerud hjemme.

Når man da attpåtil klarer å gjøre bonuskampen mot storebror fra Tippeligaen spennende, noe den var i nærmere 80 minutter, da bøyer jeg meg i støvet av beundring for både spillere og trenere! Men som vår utmerkede sportslige leder/trener Leif Helge Nordahl sier, så må vi umiddelbart rette fokuset videre på serien og jakten på tabelltoppen i vår 3.div.avdeling. Jeg lot meg imidlertid imponere av all frivilligheten som oppstod i forbindelse med planleggingen og avviklingen. Jeg er imidlertid ikke overrasket, for selve klubben er tuftet på prinsipper om frivillighet og idealisme, men det ble allikevel utrettet så mye, mye mer enn hva man kan forlange, av veldig, veldig mange! Vårt fremadstormende b-lag kom rett fra kamp på lørdag (dagen før) og tok fatt på riggingen samme ettermiddag. En hard kjerne med Peter Finsrud, Stephan Jacobsson og Gæsha Nilsen i spissen, både rev og satte opp nytt gjerde, slik at vår nye markedssjef kan selge flere sponsorskilt. Søndag var B-laget med vaktsjef Lars Dragset i spissen tilbake og utførte vakttjenester og annen ”nødhjelp” resten av dagen. Møtte opp gjorde også flere av old boys gutta, som umiddelbart ble betrodd jobbene som billettinnkrevere, en jobb som ble utført med glans!

Superlagleder Helle Fretheim kom sammen med juniorlaget flere timer før kampen startet, og bidro masse sammen med gutta med både opprigging, vakthold og rydding/nedrigging. Erik Kalmo hadde med seg sine blide jenter på damelaget, som jobbet med mye forskjellig, men hadde hovedansvaret for salg i kioskene, hvor de gjorde en FENOMENAL innsats, på tross av mange tilskuere og enkelte tekniske problemer. Vår hjemvendte sjømann; Erik Nordahl var på banen nesten hele lørdag pluss HELE søndag, non stop, og sørget for at logistikken i kioskene våre fungerte optimalt. Han var en av krumtappene på selve kampdagen uten tvil! Andre som selvfølgelig må takkes spesielt er Tor Arne Hansen, alias DJ Totti, et naturtalent som speaker og platemikser. Vi takker Lasse Lorentzen fra Hi-Fi centeret, som stilte opp sitt private Giga musikkanlegg, for at vi skulle gi litt ekstra trykk denne dagen. Vil gjerne takke Renessanse Media som gav oss dagens Kampprogram. En stor takk til Drammen Liftutleie for lifttjenestene, samt EB for trådløs nettverkstilkobling til TV-2s sendinger. Steen & Lund som gjorde en flott jobb med banen i forkant av kampen! Vi takker Media/video/Web avd. med Bjørn Reiersrud, Fredrik Volden, Erik Spangberg og Paul Sætrang i spissen, som gir oss mulighetene til å gjenoppleve kveldens høydepunkter på video, igjen og igjen. Vi takker Bente D. Wendelborg som både vasket garderober og var garderobevakt, mens ”gubben” Jan W, med nyinnkjøpt innbyttertavle, fungerte som 4’de dommer under hele kampen. 

Fra vårt klubbstyre vil jeg spesielt trekke frem Bjørn Tore Nordahl, som foruten å jobbe vettet av seg i forbindelse med planleggingen, i tillegg har skaffet oss mange inntekter til vårt kiosksalg som bare han kan, i tillegg til Gøran Nygård, for å ha gitt oss en ny dimensjon innenfor sin kompetanse på supporterutstyr og for sin generelle positive innstilling til å påta seg oppgaver for klubben! Resten av styret har også ”stått på hue” i forbindelse med dette arrangementet og jeg vil takke dere alle for at dere også til daglig gjør mye, mye mer enn man kan forlange, av mennesker som jobber frivillig i en forening. Hvis noen ikke er nevnt, eller føler seg glemt i denne artikkelen, så vil jeg si unnskyld og takk for din innsats for klubben!

Sist, men ikke minst, vil jeg takke alle våre supportere som kjente sin besøkelsestid denne kvelden. Dere skapte den perfekte rammen rundt vårt arrangement! Velkommen tilbake skal dere være! 
Tusen takk for en minnerik kveld!
På vegne av HELE Åskollen FotballklubbRichard Hagel
Formann

Del dette innlegget