Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Øystein Bråthen er dessverre nødt til å gi seg som trener

Øystein Bråthen har sammen med Stian Ramsfjell ledet Drammen FK i 2013. Duoen ble sett på som et meget lovende og spennende valg foran fjorårssesongen, og de unge trenerspirene leverte til mer enn godkjent. Dessverre ser Bråthen seg nødt til å bryte samarbeidet med Ramsfjell grunnet en ny og krevende arbeidssituasjon. DFK har dermed blitt sendt ut på ny trenerjakt, og er i skrivende stund i ferd med å lande nok et spennende alternativ.

Kunne ikke fortsette med å stille høye krav
Det er med stort vemod Bråthen velger å forlate DFK. Den unge treneren er blitt glad i klubben og spillerne, og skulle gjerne fortsatt arbeidet han har vært med på å starte opp. Men den nye jobbsituasjonen gjør at tiden ikke strekker til. – Jeg får dessverre ikke tid til å gjøre en god nok jobb for laget og da er vi blitt enige om å avslutte forholdet, forklarer Bråthen. – Jeg har ny jobb som krever mye tid av meg og da måtte jeg prioritere det. Jeg er en person som stiller høye krav til de rundt meg og jeg ser at dette ville blitt vanskelig ettersom jeg ikke kunne vært nok til stede. DFK har muligheten til å ta et steg opp divisjonssystemet, men det krever mer trening og en tøffere innstilling i spillergruppa. Får mann inn en forsterkning i alle ledd og beholder stallen fra i fjor ser dette bra ut, hevder Bråthen.

Håper å bidra som spiller
Bråthen har trivdes godt i DFK og fremhever det gode samarbeidet med sin trenermakker. – Jeg vil spesielt takke Stian for samarbeidet. Jeg håper han har lært mye av meg! (hehe) – Neida, jeg føler vi har jobbet meget bra sammen og ønsker han lykke til videre med laget og treningen for å få «Rams» klar til sommersesongen, sier Bråthen med et glimt i øyet. – Jeg håper gutta tar steg og stabiliserer nivået vi i enkeltkamper viste ifjor. Den avtroppende spillende treneren lover at han ikke gir seg helt i klubben. Bråthen ønsker ikke å legge fotballskoene helt bort ennå, og håper å kunne bidra litt på treningsfeltet som spiller. – Jeg lover å komme på trening og sette Lian på plass! Jeg er jo fortsatt registrert som DFK-spiller!

Del dette innlegget