Overbevisende seier over Eidsvoll

Drammen leverte en meget god match mot gjestene fra Eidsvoll og gikk seirende ut av oppgjøret med det overbevisende resultatet 4-0. Med kun 14 dager til første NM-kvalifiseringskamp mot Ballklubben er det betryggende å se at samspillet begynner å sitte. Nyervervelsen Viktor Hellum fremstod som en bauta i midtforsvaret sammen med kaptein Farra Nemati, og på backene ble det levert solid spill av begge parene som fikk prøve seg hver sin omgang. Trenerteamet får en hyggelig utfordring med å plukke ut forsvarsfireren som skal starte NM-kampen, men Kim Olav Østhagen vil det derimot bli meget vanskelig å holde utenfor laget. Månedens spiller i februar leverer storspill om dagen!

På midtbanen viser fjorårets duo i Backe og Garmo at de fortsetter det gode samspillet, men her vil de få knallsterk konkurranse av flere. En av disse er Emil Fossum som fikk prøve seg på kant i dag og leverte et så godt inntrykk at det kan hende han gjør plassen til sin. På motsatt kant var både Awat og Kalmo giftige i hver sin omgang og bidro begge på en svært så positiv måte. På den hengende spissplassen delte Abdi og «speedy» Henning hver sin omgang. Begge markerte seg med hver sin scoring og gjorde sine saker bra. De er litt ulike spillertyper, og det skal bli spennende å se hvem som vil få mest tillit fremover. Abdi er kanskje mer bevegelig, mens Henning viste mye smartness i dette oppgjøret. I bakhånd ligger også Behajdin Celina og snuser på plassen. På topp kriget Krantz enormt og rev og slet bortelagets forsvarere i stykker, så da Molly entret banen ut i 2.omgang var de blitt såpass mørnet at han kunne med stor selvfølgelighet kjøre sine vante karuseller. Keeperne må ikke glemmes etter dagens innsats. Både Hansi og juniorkeeperen var solide mellom stengene, leverte hver sin feilfrie omgang og holdt nullen kampen igjennom. Hyggelig var det også å få et gjensyn med Didrik Storskogen som kom innpå mot slutten.

DFK ledet 3-0 til pause etter mål av Krantz, Garmo og Abdi. Benny fikk æren av å åpne ballet med en flott avslutning rett i goal etter halvspilt 1.omgang. Garmo fortsatte festen med et velplassert langskudd før Abdi ble spilt fri og overvant Hauserseters utrusende keeper. I 2.omgang fastsatte Henning sluttresultatet til 4-0 ved å sette inn en «ferdigscoring» fra Molly etter litt artisteri fra sistnevnte.

Hovedtrener Stian Ramsfjell var en blid mann etter kamp og begynner å se konturene av et lag. – Vi i TT er veldig fornøyd med at vi ser igjen det vi har jobbet med de siste 2 ukene. Vi fremstår som er lag både defensivt og offensivt. Deilig å se at vi holder nullen og at flere viser seg som vinnerskaller! Flere og flere skjønner at det er en snau måned til seriestart og at tiden er inne for å vise seg frem! Ekstra moro å se Viktor Hellum debutere med bravur, Viktor tilfører oss trøkk og kynisme, han blir en fryd å følge i årets sesong, smiler treneren fornøyd.