Overaskelse laget Spa/Bra kom til kort mot DFK

Overaskelse laget Spa/Bra imponerte under årets turnering og tok seg helt til finalen, der de møtte arrangørlaget DFK

Da er vi klare for finale i årets Kollen Cup, som blir et rent lokaloppgjør mellom to jevnbyrdige motstandere. DFK åpner friskest og spiller seg tidlig til et par store målsjanser. SpaBra svarer med et frispark som ender i nettveggen. Spillet bølger uten de helt store sjansene til noen av lagene. Tempoet i kampen er lavt, og lagene virker preget av alvoret. I det 10 minutt får SpaBra straffe etter et frispark. Christer Pedersen er nådeløs mot gamle lagkammerater. 0-1. Like etter er XXX frempå for SpaBra igjen, og plasserer i korthjørnet bak et passivt DFK forsvar.

Nå våkner DFK, og turneringens toppscorer Pellegrino bredsider inn reduseringen. 1-2. Deretter bringer Bøyum balanse i regnskapet, før Torgersen tar DFK opp i ledelsen. 3-2 etter limrende spill. SpaBra kommer etterhvert mer med i kampen, men spillet bølger, og ingen av lagene greier å etablere noe overtak. I det 18. minutt får DFK frispark fra spiss vinkel ved Kundsen. SpaBras Johansen er imidlertid med på notene og redder. Spillet fortsetter å bølge med halvsjanser til begge lagene. I det 23 minutt mottar SpaBras Bah ballen på 12 meter. Han forserer, og skyter i langhjørnet uten at DFKs forsvarere greier å komme oppi. 3-3. Temperaturen øker mot slutten av kampen, og dagens dommer må frem med gulkortet et par ganger før kampen ebber ut.