Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Oppgradering av Kollen Road er i gang, takket være ByggMax & Drammen Vaktmesterkompani

I påskesola og kaldværet startet styret i dag dugnadsarbeidet med å oppgradere Kollen Road for Norsk Toppfotball. Vi fikk god støtte av våre samarbeidspartnere ByggMax (Kobbervikdalen) og Drammen Vaktmesterkompani.

Drammen Vaktmesterkompani & ByggMax, bidrar og støtter Åskollen FK i oppgraderingen av Kollen Road, som vil være til glede for alle unge og voksne i GIF og Åskollen FK.

Først ut er ombygging av innbytterbenker slik at de tilfredsstiller Norsk Toppfotball sin standard. Her startet dagen med at Kollen legende Hans Jørgen Olsen med Drammen Vaktmesterkompani kom kjørende ut med bil (fulllastet med verktøy og henger) for arbeidet som skulle gjøres. Denne hadde vi til fri «disp» hele dagen, og lettet arbeidet for dugnadsgjengen utrolig mye. Takk Hans Jørgen for all støtte og hjelp.

Turen gikk deretter videre til vår lokale byggevarehus ByggMax i Kobbersvikdalen som sponsorer oss med materialer og annet vi trenger i arbeidet. Her ble vi møtt av 2 glade karer som hjalp med hva ville trenge til arbeidet. Takk for støtte og god service til ByggMax.

Deretter startet arbeidet for styret, som gikk på godt verktøy og ikke minst stort pågangsmot. Styret fikk profesjonell hjelp av Kollen legenden Peter Finsrud som 10 aktive år i klubben og alltid ytende for sin klubb Cho.

Moro var det nok for Peter som regnet ut at det var 15 år siden han satte opp gjerde og speakerbod på gamle Åskollen Road. Så Finsrud har virkelig lagt ned et godt stykke dugnadsarbeid for klubben sin.

Gjengen dro på og fikk fjernet ca 20 cm i dybden og ikke minst utvidet innbytterbenkene fra 1 rad til 2 rader. Dermed er det plass til 14 stk under tak.

Arbeidet pågikk fra kl 10-18.30 da lyset sviktet oss :-), når er det kun litt «listing» og maling som gjenstår før innbytterbenkene fremstår klare for en ny fotballsesong for alle lagene som benytter seg av Kollen Road de neste 10 månedene.

Klubben takker dugandsgjengen for en strålende innsats idag, og kan melde om flere dugnader for oppgradere Kollen Road de neste 5-6 ukene.

Neste prosjekt ut er ny utstyrsbod med analyse rom for sport, montering av TV tårn og ikke minst montering av nye tribuner. Mer om dette senere.

Vi takker våre flotte lokale sponsorer i ByggMax og Drammen Vaktmesterkompani som støtter oss i oppgraderingen av Kollen Road. Samtidig oppfordrer vi alle Åskollen følgere å benytte seg av våre samarbeidspartnere fremover.

Innbytterbenkene vil få noen flere terrassebord på plass, pluss noen mindre justeringer så fort isen er borte fra banen.

Del dette innlegget