Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

odd – DFK jr

Etter en velfortjent ferie var Odd Grenland Borte første motstander i årets interkrets.

Fjorårets kamp ble en herlig forestilling og endte til slutt 4-4. Idag var vi litt usikkre på hvordan spillerne har brukt ferien, men vi var enig om at alt savnet og overskuddet skulle være nok til å gjøre dette til en pluss opplevelse.

Kampen åpner i et høyt tempo hvor Odd har ballen mye. Vi jobber som helter, men blir løpende litt imellom fordi vi ikke er kollektivet nok og ikke tør å stå høyt nok oppe. Offensivt så kladder det litt grunnet at det defensivet tar mye energi og at noen enda har en feriepreget touch på kula. Etter å ha jobbet oss gjennom det første kvarteret er vi mer med hvor begge lag ikke skaper de største sjansene. Odd kommer litt sterkere tilbake mot slutten av omgangen og får belønning etter et langskudd på klarering.

I pausen er vi fornøyde, men vi skal stå høyere å tørre mer. Andre omgang er det klart beste jeg har sett av denne generasjons DFKere og sansynlig vis høyt opp på listen over hva jr har prestert. Vi jobber som gale og kjører fullstendig over et skjokkert Odd lag. Vi skaper 12 skikkelige målsjanser på en omgang og har to i stolpen og 2 på åpent mål. Vi får også endelig ballen i nettet på overtid, men den ble dessverre annulert for offside. KJEMPEFEIL… ikke fordi det ikke var offside. Men fordi at Fotball noen ganger er veldig veldig urettferdig. Feil fordi prestasjonen gikk langt over resultatet og fordi det var så fortjent. Men allikevel er det ingen grunn til å henge med hodet. Vi gjorde en kjempejobb og fikk en god start på interkrets. Skikkelig konge å komme igang igjen!!

Drammens 3 Beste  Arsalan, Kevin, Praveen 

Del dette innlegget