Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Odd 3 – DFK 8-3

Debutant Mathias Skille Midtgård gjorde en overbevisende innsats mellom stengene til Drammen FK med blant annet to kjemperedninger, men fikk vanskelige arbeidsforhold da han hadde to scorigskåte midstoppere foran seg.

Petter Kalmo var tilbake på topp etter skade og førte DFK opp i føringen 1-0, men Tollnes kom tilbake og gikk til ledelse 2-1 til pause. Etter hvilen klarte ikke de blåkledte å svare, mens vertene var frempå med ytterligere to nettkjenninger. Kalmos scoring kom etter et raskt tatt frispark av Backe mot Prince som kom på et godt løp på kant. Et tidlig innlegg mot en fremadstormende Kalmo gjør at spissen kan styre ballen lekkert inn i mål fra første stolpe.

Trener Ramsfjell var fornøyd med at DFK skapte mange muligheter mot en relativt god motstander, men var misfornøyd med at sjansen ikke ble omgjort til flere nettkjenninger. Utover kampen ble det tydelig at flere av DFK-spillerne var rustne etter ferien og at savnet etter skadde spillere var stort. DFK flyttet ikke beina godt nok og ble tilslutt overspilt.

DFKs 3 beste: Abdi, Mathias og Wilki.

Del dette innlegget