Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

OB KM mestre

Kretsmestere etter seier mot Steinberg ! Torsdag 09.10.08 Åskollen – Steinberg 2-1 (0-0) Mål; Arve Andersen 1 (Jarle Nilsen) , Lars Chr Stokka 1 (Remi Andreassen)

Troppen; Puma, Kai Guddal, Alf Ole Aarseth, Morten Langseth, Morten Lindahl, Martin Coon Andersen, Jarle Nilsen, Fredrik Askjem, Remi Andreassen, Lasse Dahl, Dag Grøterud, Terje Haugan, Jarle Finnestrand, Arve Andersen, Richard Hagel, Frank , Lars Chr Stokka. Kampen; Smart av kretsen å sette opp seriefinale i siste runde, for vinneren av denne kampen ville hente hjem kretsmesterskapet i oldboys serien. Vi visste det ville bli en hard kamp mot fjorårsvinner Steinberg, og det ble det også. Første omgangen bølger frem og tilbake med gode sjanser til begge lag, Både Remi Andreassen og Jarle Nilsen har gode sjanser tidlig i omgangen, men ballen ville ikke i mål. Steinberg er også stadig frempå, og velter seg opptil flere ganger i straffefeltet og skriker etter straffe…de er også frempå med noen farlige skudd men Puma redder mesterlig flere ganger. Omgangen ebber ut med 0-0, men det kunne like gjerne ha stått 3-3 I andre omgang har Åskollen ballen mest og finner frem til mye bra spill. God motstand i Steinberg, og tempoet i denne kampen er høyt til å være oldboys-nivå.

– 51 –
God innsats av hele laget bidrar til seieren, og vi scorer 2 fine mål. Først blir Jarle Nilsen spilt fri på venstre siden, han slår et godt innlegg på bakerste stolpe hvor Arve ”Steinbergdødaren” Andersen kommer og stanger ballen i mål med hodet, 1-0. Deretter dobler vi ledelsen etter en perfekt corner fra Remi, og innleid oldboys-soldat Lars Chr Stokka header ballen kontrollert i nettet og 2-0. Steinberg utligner først flere minutter på overtid, så seieren var fullt fortjent, spesielt sett på bakgrunn av 2 omgangen. Kretsen er på plass og deler ut både Kretsmesterpokal og pins til hver spiller fra Forbundet rett etter kampslutt, og en fornøyd Oldboys-gjeng kan da heve pokalen ! Tittelen ble også grundig feiret på byen sist lørdag. BB. Fristende å si alle, for hele laget gjør en strålende jobb. Men ekstra pluss til Kai, Finta og Puma 3 poeng – Kai Guddal Spiller strålende hele kampen fra sin høyreback posisjon. Kliner til i alle dueller og har ballfølelse og roen i de fleste situasjoner. Meget god kamp. 2 poeng – Jarle Finnestrand Finta går ned i midtforsvaret etter at Alfie får føling med strekk allerede etter 5 minutter. Spiller stort i midten bak sammen med Langseth og tetter godt igjen og sjefer mot ”Raymond Kvisvik-look alike spissen” til Steinberg. 1 poeng – Johnny Puma Nok en god kamp fra Puma sin side, og har flere gode redninger kampen igjennom