Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

OB gutta i går mot Kønners, men gutta vant 4-3

Det ble en litt vanskelig start for OB gutta i går mot Kønners, men gutta vant 4-3 tilslutt.

Ved kampstart manglet vi både keeper og en utespiller. Harald M tok utfordringen på strakarm og startet i kassa. Med en utespiller mindre, gikk KIL rett i angrep og scoret. DFK gutta var ikke helt med på notene innledningsvis. DFK skjerpet seg rakst og det tok ikke lang tid før reduseringen var et faktum. Et flott angrep ble rullet opp fra bakre rekker, igjennom midten og en flott stikker ble satt i kassa. DFK gutta var helt klart med på notene selv med mann mindre. 15 minutter ut i kampen kom en lett joggende Wendel og snart var det 11 mot 11. Keperen dukket også opp etterhvert og tiltross for storspill av Harald i kassa var det en tryghet for OB gutta å få Puma i kassa igjen. Utover i omgangen tok DFK mer og mer over, og spilte tidvis festfotball der alle angrep ble startet av det bakre forsvarsleddet. Noen ville nok sagt at gutta spilte på høy risiko, men når du har satt sammen et lag fult av teknikkere som Manager Alfi hadde gjort for denne anledningen må en la spillerne få utfolde seg. Tiltross for et spillemessig overtak stod det 2-2 til pause.

Sir Alfi ga sine formaninger til gutta for 2 omgangen og beskjeden var klar. Gå ut og tør å spill. Det var en enkel oppgave for dagens stall som gjorde nettopp det. Vakkert å se på når en lykkes, forferdelig å se på når en misser. Og misser var det nok av i starten på 2 omgang fra DFK gjengen. KIL gikk opp i 2-3 ledelse før OB gutta igjen satte inn et nytt gir. 4 minutter før slutt scoret OB gjengen vinner målet og det var en heltent gjeng som ville ta 3 p idag på en regntung GIF gress. OB gutta stod kmapen ut og seieren var sikret, men så 3 sekunder før slutt skjer det dramatiske. I en ren duell med en KIL spiller får Manager Sir Alfi foten litt forkjært under seg og leggen brekker. Kampen stoppes der, mens DFK gutta ringer etter ambulanse og prøver å trøste sin sjef. Sjefen selv er mer opptatt av at det ble 3 poeng mot KIL, at han scoret på straffa og ikke minst at han skulle rett hjem for å oppdatere statistikken.

Vel, nå kom ikke den oppdaterte statistikken før dagen etter, men her er en hilsen fra Alfi skrevet fra sykesenga med gips langt oppover låret.

Del dette innlegget