Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Nytt trenerteam for a-laget

Drammen FK og Øystein Garborg har blitt enige om å skille lag etter sesongen 2012. – Det er ingen dramatikk i dette, sier formann Jarle Finnestrand, og forklarer at Garborg ønsket nye utfordringer samtidig som Drammen FK ønsket å gå i en litt annen retning. – Vi takker Øystein for den jobben han har gjort i Drammen FK og ønsker han lykke til videre.

Vårt nye spennende trenerteam for A-laget er kjent for de fleste som har hatt noe med Åskollen og Drammen FK å gjøre. Denne duoen skal ha et likestilt hovedansvar for Drammen FK de kommende årene. Øystein Bråthen figurerte tidligere på A-laget til Åskollen FK i 3.divisjon, men valgte etterhvert å trappe ned som spiller for å satse på trenergjerningen. Den rappkjefta nordlendingen med et enormt vinnerinstinkt har utdannelse fra Norges Idrettshøyskole og erfaring fra Oslo Fotballkrets og Skeid hvor han også i fjor var hovedtrener for deres junior elitelag. Øystein var en av guttene som spilte 1. runde i cupen for Åskollen mot Strømsgodset på Kollen Road i 2007 hvor han også tegnet seg på scoringslisten. I tillegg til trenergjerningen de siste årene så har Øystein også spilt spiss i 3. divisjon på Skeid sitt 2. lag.

Stian Ramsfjell har vært involvert i forskjellige trenerroller i DFK før han i fjor valgte å ta utfordringen som spillerutvikler for Mjøndalens unge og lovende spillere på junior elite- og 3. divisjonslaget deres. Stian har også bakgrunn fra NIH, men er kanskje mer kjent for å ha distriktets mest velutviklede brystkasse. Denne karen er en trener med stor faglig kompetanse og er ikke ulik sin litt mer kjente far (foreløpig), Harald Ramsfjell.

Styret er veldig glade for å ha landet denne fantastiske duoen. Deres holdninger, erfaringer som spillerutviklere og bakgrunn til tross for deres unge alder passer perfekt i vår profil som klubb med fokus på utvikling av spillere såvel som trenere. Vi gleder oss til å følge a-lagets videre utvikling og tror at dette er grep som vil gjøre Drammen FK enda mer attraktive for lokale, fremadstormende spillere.

Del dette innlegget