Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Nye signeringer på pølsepapir

TT fikk panikk da de kun talte 13 mann på dommerkortet til første seriekamp mot Vikersund Away. Dette til tross for at oppmøte på treningene hadde snittet på godt over 20 pax. «Har vi virkelig blitt et sånt lag med flere folk på trening enn i kamp?», gode råd var dyre.

Løsningen ble jo selvfølgelig det vi alltid gjør når vi er rådville; gå på overgangsmarkedet! Ettter en kjapp gjennomgang på innboksen til Drammen FK, kom vi over en korrespondanse mellom tidligere formann og et par lugubre agenter. Vi begynte å tråle Youtube etter referanser og likte umiddelbart det vi så. Guttene vi klarte å lure i gult og svart denne gangen viste seg å være ingen hvemsomhelster i Drammensfotballen.

Nicolai Njie har vært i klubben før da vi spilte i blått. En livsfarlig fotballspiller som kan bekle de fleste offensive roller. En fotrapp fyr med spisskompetanse på banen såvel som på dansegulvet.

Simen Amandus Henriksen er en fyr som flere av dere sikkert drar kjensel på. Simen er den første realitydeltakeren klubben signerer siden Niklas Knutsen kom tilbake til oss etter i første sesong av TV3 sin monstersatsning «Baren». Simen er en utrettelig Duracelltype på backen som kommer til å utgjøre en livsfarlig duo med Morten K på venstrekanten.

Velkommen til klubben gutter!

Del dette innlegget