INNLEDENDE PULJESPILL

ÅFK: Bjørn Tore Nordahl, Stephan Jacobsson, Bjørn Reiersrud, Bjørn Even Stabæk (K), Jens Petter Farnes, Thomas Lie, Richard Hagel, Lars Kristian Johnson, Kristian Teie, Kai Guddal, Henning Riise, Jarle Finnestrand

Sylling – ÅFK                                         1-1

Jens PF (Kristian T)

Dette er turneringen Åskollen har deltatt i mange år. Og tradisjonen tro ble de som har trent mest plukket ut til å spille. Som sikkert mange vet har Kollen aldri klart å hevde seg i denne turneringen, tidligere år har vist seg at uansett hvor godt lag ÅFK stiller holder det nesten ikke til sluttspill engang.  Og turneringen startet som manger før, 1-1 mot Sylling etter å sluppet til Sylling med en lett scoring. Dette var ingen overbevisende start, men pen døball scoring av ”Jernet” Farnes reddet ÅFK fra fiasko.

ÅFK – Liungen                                       3-2

Thomas L (Lars KJ), Kai G (Thomas L), Thomas L (Bjørn E S)

Den andre kampen var mot syvende divisjonslaget Liungen ll, et dårlig lag rett og slett. Og gutta forsatte med en slett innsats, etter 10 minutter spill lå vi under 2-0, og trener Nordahl var der og da klar for  å legge opp alt som hadde med trener yrket å gjøre. Men når gutta må, så må de, og anført av en tydlig scoringskåt Lie rodde gutta seieren i havn.

ÅFK – DRIM                                            0-1

Så å si klare for sluttspill og gutta behøvde ikke å

Farnes og skudd sterke Teie. KLARE FOR SLUTTSPILL, IKKE DÅRLIG FOR EN GJENG UMOTIVERTE SUPER STJERNER.

MELLOMSPILL:

ÅFK: Bjørn Tore Nordahl, Stephan Jacobsson, Bjørn Reiersrud, Thomas Lie, Richard Hagel, Lars Kristian Johnson, Kristian Teie, Kai Guddal, Henning Riise (K), Jarle Finnestrand, Erik Spangberg, Fredrik Askjem

Marienlyst – ÅFK                                   1-1

Thomas L (Henning R)

En gjevnspilt kamp der Marienlyst presset mest, men en bra kamp av Kollen gjorde det ikke lett for Marienlyst. Kollen hadde sine sjanser, og ikke uventet kom scoringen etter turneringens toppscorer hadde nok en gang nettet.

Nybyen – ÅFK                                        1-4

Thomas L, Richard H (Kai G), Henning R (Fredrik A), Thomas L (Richard H)

Uff, Uff ÅFK har aldri før slått Nybyen i denne turnering, og spenning i laget var til å ta og føle på. Før kampen hadde Hagel & Lie pratet om spillersystemer, og ”kuppet” coach Nordahl til å bytte fra 2-2 til 1-2-1. En ikke helt velvillig Nordahl gikk med på dette, men resulatet kom allerede etter minuttet…… Kollen tok ledelsen 1-0. Kollen vartet opp med stor spill, og spesielt den fjerde scoringen kom etter 4 trekk medone tuoch før Thomas Fowler trillet ballen over streken. Da lå Nybyen keeperen allerede ute i kaffeterian og ropte på pølse i brød.

Gribb – ÅFK                                           1-3

Thomas L, Richard H (Henning R), Kai Gl (Bjørn R

0-0, men så våknet Åskollens beste innespiller i 99 Henning Riise og gjentok bedriften fra forrige helg (Tjøme Cup) nemlig å score 2 mål i semi’en. Tydlig at Herr GamleFar Riise er mannen for de store anledninger, kald som en fisk ”puttet” han Åskollen til finalen. JIIIIIPIIII POKAL. PS: mot slutten ble Fredrik skadet, og Kollen hadde inget annet valg enn å sette inn trener’n for å sikre seieren Finale

Graabein – ÅFK                                     6-1

Jarle F (Richard H)

Det var en fornøyd, men sliten gjeng som gjorde seg klar til finalen. Motstander Graabein hadde måtte slite mot Marienlyst i den andre semi’en, og var like slitne trodde vi !! Men neida det var det ikke, før 1 omgang var over ledet de hele 4-0 over en sliten og tafatt Kollengjeng. Kollen ble litt redusert i 2 omgang da toppscoreren Lie ikke orket mer, og ble parkert med beina høyt for å få opp blod tilførselen. Andreomgang ble ikke stort bedre, Graabein forsatte og spille klikkklakk, men mot slutten fikk ÅFK et røste mål av debutant Jarle Finnestrand etter et gjennom spill Richardos. Dette var ingen artig kamp, spesielt for keeperne Stephan og Bjørn Tore som hadde konstant 4 ”saltstøtter” foran seg. Ingen kunne laste keeperne, som ellers hadde en meget

god turnering der de byttet på å spille kampene. Tross det klare tapet var gutta fornøyde, de hadde jo vunnet Åskollen’s første pokal i fotball. Og det var ikke ufortjent at spilleren som har vært med ÅFK fra starten i 92 hentet pokalen. Det var en meget rørt og stolt kaptein Henning Riise som endelig kunne hente ÅFK’s første fotball pokal. HERLIG